Reiser til De forente arabiske emirater

Reiser til De forente arabiske emirater

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Syv små emirater som ligger på hornet ved innseilingen til Den persiske golf, har siden 1971 inngått i fellesstaten De forente arabiske emirater. Emiratene er relativt selvstendige, noe man blir minnet om når man reiser fra et emirat til et annet. Det eksisterer nemlig ikke offentlig innenrikstransport, så dette må foregå enten i leiebil eller i deletaxi. Ser man bort fra denne og enkelte andre besynderligheter, er De forente arabiske emirater likevel absolutt verdt et besøk. Severdighetene trenger seg ikke på, men atmosfære er det nok av, ikke minst i Dubai.
Bedøm reisemålet
4,7
(30 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn De forente arabiske emirater - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til De forente arabiske emirater.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det er en moderne by med masser av skyskrapere og andre byggverk fra det 19. århundre. Tross det moderne utseende, finner man i byen blant annet et hyggelig lite fiskemarked og en fremragende sandstrand.

Dubai

Byen Dubai er en viktig handelsby og har vært det i mer enn 100 år. Dubai er en storby med internasjonalt preg, men byen har samtidig lyktes i å bevare en hyggelig og sjarmerende atmosfære som gjør den til et godt og behagelig sted å være.

Østkysten

Østkysten er et ualminnelig vakkert område med mulighet for mange flotte naturopplevelser. Området byr blant annet på fremragende strender med nydelig badevann. Hovedbyen i området er Fujairah.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.