Reiser til Cuba

Reiser til Cuba

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Cubanerne er et folk med rytme. Det blir spilt jazz og salsa, danset meringue, son og chachacha i Havanas svette barer, på åpne plasser på landet og i store ballrooms. På Bacardis fødeøy blomstrer livsgleden til lyden av steeldrums og bråket fra store amerikanske biler fra 50 og 60-tallet, som cruiser langs Havanas dårlig vedlikeholdte bygninger. Utenfor byene er det palmer, det Karibiske Hav og kilometervis av hvite sandstrender, hvor det evige tropeklimaet sikrer behagelige temperaturer og et badevann som aldri er under 25 grader.
Bedøm reisemålet
4,5
(90 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Cuba

Baracoa

Landets største elv renner igjennom det østlige Cuba, noe som kun gjør det naturskjønne området mer interessant med sine fosser og bergjuv. Langs vannet vokser enorme mengder kokosnøttpalmer, som trives her i Cubas mest regnfulle region.

Havana

Store forfalne Havana er essensen av cubansk livsstil. Byen oser av 50-talls nostalgi i sin totale mangel på modernisering, men Havana har rytme. Det er en kulturperle for de musikkinteressert, der de karibiske og afro-cubanske rytmene møtes med tradisjonell jazz og blues, og da danses det i svingende Havana.

Santiago de Cuba

Her på Fidel Castros fødegrunn ligger en by som har verdi både kulturelt og historisk. Gallerier, museer, kirker, teatre og barer er med til å gjøre Cubas nest største by til et interessant reisemål på turen rundt øya.

Trinidad

Trinidad har bevart sitt koloniale preg og står nesten urørt av de seneste århundrer med sine store hus og brede gater i nesten europeisk stil. Med til sjarmen hører Cubas største kirke og noen gode museer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.