Cruise til USA

Cruise til USA

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Dra på cruise i USA og opplev fantastisk natur og spennende storbyer. Et cruise i USA kan vise deg litt av landets fantastiske natur og samtidig ta deg med til atskillige spennende storbyer.

Du kan dra på et cruise langs østkysten, der du starter med å oppleve interessante byer som Boston og New York, og avslutter i varme Miami. Langs vestkysten kan du oppleve idyllisk kyststrekning, se hvaler og delfiner og legge til kai i for eksempel San Diego, Los Angeles og Seattle. For en naturopplevelse utenom det vanlige kan du bli med på et cruise som går til Alaska, der uberørte naturopplevelser venter på deg i landets største stat.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn USA - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til USA.

Det som er bra med å dra på cruise i USA er at du kan oppleve flere av landets forskjellige sider og interessante severdigheter på én og samme ferie. Enten du foretrekker storbyferie eller natur kan du få tilfredsstilt reisebehovet.

Langs østkysten kan du oppleve alle de historiske byene, der du kan lære mer om USAs spennende historie. Her kommer du til også til å ferdes blant landets mangfoldige befolkning, som har røtter fra massevis av land fra hele verden.

Hvis cruiset ditt i USA går langs vestkysten er du garantert fint vær og deilige strender. Overalt langs Californias kyst vil du kunne se vakre strender og et livlig dyreliv, der hvaler, seler, delfiner og tusenvis av fugler lever idyllisk side om side. Her kan du nyte finværet og de herlige byene langs kysten.

Dersom du vil ha en uforglemmelig naturopplevelse kan du også ta en cruisetur til Alaska. Her kan du seile blant mektige fjell og isbreer. I land kan du dra på hvalsafari eller dra på sledetur på isen.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.