Reiser til Colombia

Reiser til Colombia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Colombia er et naturskjønt land med kyststrekninger både ved Stillehavet og Det Karibiske Hav. Her finner man fantastiske, hvite sandstrender og asurblått hav.
Bedøm reisemålet
4,6
(41 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Colombia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Colombia.

Amazonas

Im Amazonasbassin findet man dichten tropischen Regenwald, der von brausenden Fluten durchschnitten wird. Es ist ein wildes Naturgebiet, das nur längs des Flusses oder mit dem Flugzeug zugänglich ist.

Bogota

Bogotá er Colombias hovedstad, og den er en stor sammenblanding av kulturer og levevis. Byen bærer preg av tiggere, trafikkulykker og narkotikahandel. På samme tid vil du finne en vakker storby med futuristisk arkitektur, en kultur som aldri sover, et høyintellektuelt miljø, masser av kirker fra kolonitiden og fantastiske museer. Denne blandingen gjør byen til en av verdens mest kaotiske, fascinerende og aggressive hovedsteder.

Colombias Karibiske kyst

Sol, sand og vann er kjennetegn for den karibiske kyst. Her er det fest og farger med mengder av rom og tropisk musikk. Det er et herlig sted hvis man vil slappe av i et par dager.

Nord for Bogota

I regionen nord for Bogotá finner man skjønne naturområder. De høye, snebelagte fjellene reiser seg over de dype, uttørrede fjellkløfter. Samtidig finner man fruktbare daler med vakre, grønne planter.

San Andrés og Providencia

Øyene San Andrés og Providencia er et skjønt sted med gode strender og mye sol. I tillegg er det et av de beste områdene for dykking, gjerne ved et av de vakre og fargestrålende korallrev som ligger under havoverflaten.

Vest-Colombia

Den vestlige delen av Colombia byr på stor landskapsvariasjon. Her er både tropisk skog og imponerende fjellandskaper. Midt i landskapet dukker det opp små, sjarmerende landsbyer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.