Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Canada

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
»»Reiseforslag til Canada
Canada er verdens nest største land. Kombinasjonen mellom allsidig geografi og rik kultur, gjør Canada til en utømmelig kilde av vakre naturopplevelser og fascinerende møter med den varierte befolkningen. Fra isbreer til varme kilder, fra mektige fjell til flatt prærielandskap, fra bar- og løvskog til regnskog - Canada har alt i store mengder. På samme måte er de 30 millioner innbyggerne et ubeskrivelig vell av kontraster. Godt og vel to prosent har indianer- eller eskimoblod i årene, mens resten av befolkningen består av etterkommere av briter, franskmenn, kinesere, italienere, tyskere, ukrainere, polakker, spaniere og portugisere.
Bedøm reisemålet

Utvalgte reiseforslag fra Canada

Finn reisen til Canada her

De maritime provinsene

De maritime provinser og Newfoundland byr på velsmakende sjømat, vakker natur (med mulighet for å se hvaler), små fiskerlandsbyer og historie som går langt tilbake i tid. Besøk St. Johns gamle fiskerihavn, vikingenes land, Newfoundland eller Nova Scotias kystbelte, hvor naturen minner mye om Skottland.

Nord-Canada

Northwest Territories, Yukon og Nunavut strekker seg over veldige arealer. Disse kjempeområdene bebos av gjestfrie folk med lange tradisjoner innen jakt og fiske. Mange steder ligger klipper, innsjøer, elver, skoger, fossefall og dyreliv så godt som uberørt og venter på pionerene.

Ontario

Niagara Falls i Ontario behøver nok ingen introduksjon. Toronto er den spennende provinshovedstaden, mens Ottawa er Canadas hovedstad. Som i resten av Canada, er det mulighet for å møte den indianske befolkningen samt se de fantastiske naturparkene.

Quebec

Québec er aller mest kjent for sin franske kulturarv, som kan ses, høres og smakes, men provinsens natur skal også nevnes, idet den virkelig er imponerende. Overalt finnes det henrivende naturscenarier med brusende elver og klare innsjøer. Stikk også innom en av de sjarmerende små landbyene.

Prærien

Saskatchewan og Manitoba er begge rike på prærielandskap, innsjøer, elver og skog. I Manitoba er Churchill, isbjørnenes by, en stor attraksjon, mens Saskatchewan er kjent for nasjonalparkene Grasslands og Prins Albert. Opplev også den festlige rodeoen Manitoba Stampede. De to provinsene har til sammen over 225 golfbaner, og vinterens skigjester blir heller ikke skuffet.

Vest-Canada

Provinsene British Columbia og Alberta kjennetegnes ved en utrolig natur overstrødd med utallige ferskvannsinnsjøer. Det finnes et stort antall indianerstammer i dette området, og man kan oppleve ekte cowboy´er på kolossale kvegfarmer. Storbyene, heriblant Vancouver, er også verdt et besøk, og "whalewatching" langs British Columbias kyst er en fantastisk opplevelse.

Toronto

Toronto betyr ´møtested´ på huron-indiansk. I Canadas største by møter du alt hva en pulserende megakosmopol har å by på. Dra på reise gjennom verdens mest multietniske by, en perleopplevelse av kunst, kultur, shopping, mat, skyskrapere og natteliv.

Vancouver

Vancouver er en multietnisk by omkranset av hav og fjell. Den byr på spennende historie, praktfulle etniske og lokale måltider, og ikke minst, et festlig natteliv. I Vancouver kan både surfe, stå på ski og spille golf på samme dag.

Ottawa

Ottawa er Canadas hovedstad og regjeringsby. Se den vakre parlamentsbygningen, besøk et av de gode muséene eller opplev de fargesprakende festivalene og Canada Day den 1. juli, som er noe spesielt i hovedstaden. På den andre siden av Ottawa River, ligger livlige Hull hvor du finner utsøkte spisetilbud, kunst, kultur, kasinoer og natteliv.

Quebec City

Québec City er en perle fra den franske kolonisering av Québec-provinsen. Byen vil gi deg en følelese av flere hundre år gammel historie og fransk sivilsasjon. Plasseringen på en klippe over et smalt punkt på St. Lawrence-elven, er et av de mest oppsiktsvekkende syn i Nordamerika.

Montréal

Montreal sprudler av liv, velvære, skjønnhet, kultur og historie. Innbyggerne er avslappede og åpne. De har også en fantastisk by med 350 parker, 400 kirker, moderne arkitektur og 300 år gamle hus. Nattelivet hører til blant Canadas aller beste, og byen er perfekt til shoppingturer, museumsbesøk og matopplevelser.

Calgary

Med østsiden av Rocky Mountains som spektakulær bakgrunn for cowboybyen Calgary, tas den besøkende gjennom en flott blanding av nytt og gammelt, stort og smått. Byen byr på mange praktfulle opplevelser i det milde klimaet, ikke minst Calgary Stampede, et ekte villevestenrodeo.

Banff

Canadas første nationalpark byder dens skigæster velkommen med fantastiske udsigter og udfordinger til både nybegyndere og øvede.

Lake Louise

Med sæson helt fra November til Maj byder Lake Louise skiløbere fra hele verden velkommen til et ski-areal på mere end 4.200 hektar.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK