Reiser til Brasil

Reiser til Brasil

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Brasil vekker drømme om tropiske regnskoger, berusende netter med karneval og en evig blå himmel, hvorfra solen kaster sine stråler ned på kritthvite sandstrender. Rio de Janeiro kaller på gjestene sine med eksotisk mystikk, og Amazonasjungelen byr på uuttømmelige muligheter for den eventyrlystne reisende. Det enorme grønne landet har alt som navnet lover og mye mer til. Størrelsen på Brasil og landets fantastiske allsidighet gjør landet til en perle for alle, som ønsker å kaste seg ut i eventyret.
Bedøm reisemålet
4,6
(69 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Brasil

Reiser til Brasil – filtrér på tema

Amazonas

Amazonas er navnet på den største av de brasilianske delstatene. Men for de fleste er navnet forbundet med den gigantiske grønne regnskogen av samme navnet. Jungelen pirer alles sans for et helt fantastisk eventyr.

Belo Horizonte

Belo Horizonte er en moderne by i en stat, det var scenen for verdens første gullfeber. Byen er et springbrett til resten av Minas Gerais, men som Brasilias tredjestørste by, har Belo Horizonte også selv sine helt egne severdigheter.

Brasilia

Brasília er en by, som er planlagt i minste lille detalj. Til tross for at byen ble anlagt på 1950-tallet er det fremdeles som å lande midt i en science-fiction film, når man kommer til hovedstaden i Brasilia.

Manaus

Millionbyen ved Amazonjunglens hovedflod er den mest brukte base for utforskning av junglen i Brasilia. Men byen har også rester av storslåtte bygningsverker fra da byen stod med utsikt til evig velstand gjennom en enorm gummieksport.

Minais Gerais

Engang sentrum for gullfeberen, i dag en gullgruve av kunst, arkitektur og natur. Minas Gerais er et yndet feriemål for brasilianerne, det kommer langsvejs fra for å nyte de skjønne historiske byene med de mange arkitektoniske mesterverkene.

Pantanal

Pantanal betyr direkte oversatt ingenmannsland. Det store åpne savanneområde bebos også hovedsakelig av krokodiller, fugler, jaguarer, aber og hundrevis av andre ville dyr. Et besøk i Pantanal er en garanti for å se ville dyr i et vilt og fascinerende landskap.

Rio de Janeiro

Sao Paulo er det søramerikanske svaret på New York. En gigantisk og komplet uoverskuelig kosmopolitisk millionby med et hav av nasjonaliteter og livsformer. Overvinder man først byens skremmende ansikt, kan man finne inn til dens intense og mangfoldige favntak.

Rio de Janeiro

Rio er ikke paradis på jord. Men den mytiske byen har en evne til å forføre folk og få dem til å tro, at de er havnet i Paradis. Overalt sees smilende ansikter og mange vil få deg til å danse og drømme.

Salvador

Salvador var Brasilias første hovedstad. I dag er byen kjennetegnet ved en sterk afrikansk kultur, enestående arkitektur fra kolonitiden og stedet, hvor mye av Brasilias hotteste musikk blir til.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.