Reiser til Bhutan

Reiser til Bhutan

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Bhutan er Sangri-La eller det fortapte paradis. Landets selvvalgte isolasjon og underutviklede infrastruktur gjør det til ett av de mest mystiske og fascinerende land i Asia, kanskje i hele verden. Til tross for sine kulturelle likheter med Tibet er landet noe helt for seg selv. Tiden ser ut til å ha stått stille i det buddhistiske Bhutan. Selv om landet åpnet for resten av verden i 1974 har moderniseringen vært langsom og forsiktig for å skåne befolkningens kulturelle og religiøse tradisjoner. I stedet for å snakke om Brutto Nasjonal Produkt snakker de i Bhutan om Brutto Nasjonal Lykke. Bhutan er et jomfruelig land med en forbløffende natur, idylliske landskaper, eksotisk arkitektur og en ydmyk og gjestfri befolkning som lever nøyaktig som sine forfedre.

Bhutan er et fascinerende og fremdeles ukjent land i Asia. Landet verner i høy grad om befolkningens kulturelle og religiøse tradisjoner som springer ut av buddhismen. Landets idylliske natur og imponerende arkitektur gjør det til noe helt for seg selv.
Bedøm reisemålet
4,5
(85 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Bhutan - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Bhutan.

Thimpu

Thimpu er Bhutans hovedstad, grunnlagt i 1955. Byen er omgitt av fantastisk natur med sine høye fjell, vakre daler og Thimpu-elven rennende igjennom. Byen er ikke særlig stor til hovedstad å være, men er hyggelig og avslappet. Tilreisende vil garantert nyte besøket her.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.