Reiser til Barbados

Reiser til Barbados

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Barbados er en av de mange karibiske øyer som byr på masser av sol, sommer og sandstrender. Barbados er den karibiske øyen med flest soldager i året. Den eksotiske øya har alle former for bekvemmeligheter, vannsport, vakre korallrev og et fargerikt natteliv.

Reisende som gjerne vil oppleve sol og sommer vil elske Barbados. Vestkysten kan by på hvite sandstrender med turkisblått hav, mens østkysten er mer vill og perfekt til vannsport som for eksempel surfing.
Bedøm reisemålet
4,5
(36 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Barbados - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Barbados.

Bridgetown

Det engelske koloniherredømmet har etterlatt sitt tydelige fingeravtrykk på Barbados` hovedstad. Her finner man imponerende byggverk blandet med topp moderne arkitektur.

Den karibiske kysten

Den karibiske kysten er kjent for havets vakre korallrev og fargesprakende fisker. Det er en helt ny verden som åpenbarer seg under havoverflaten ved kysten.

Østkysten

Hvis du er glad i vannsport, som for eksempel surfing og dykking, bør du besøke østkysten av Barbados. Der finnes det store bølger, imponerende klippeformasjoner langs kysten og solskinn året rundt.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.