Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Australia

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
»»Reiseforslag til Australia
Vill natur, fest og farger er noen av ingrediensene det enorme Australia. Et land rikt på inntrykk for en nysgjerrig tilreisende. I vest finnet man det naturskjønne og fasinerende Australia, med små hyggelige landsbyer og få turister, mens gullkysten i øst har storbyer, skjønne strender og verdens største korallrev. Midt imellom finner man steinen som skifter farge i solnedgangen, og i nord er de gigantiske naturparkene fulle av vilt dyreliv.
Bedøm reisemålet

Utvalgte reiseforslag fra Australia

Queensland

Verdens flotteste korallrev, badestrand så langt øyet rekker, solskinn hele året rundt. Australias østkyst er et paradis for dykkere, surfere, badenymfer og folk som liker å feste.

South Australia

Den fasinerende og uspolerte naturen i South Australia gir masser av muligheter. Fristes du av vinsmaking i skjønne omgivelser, bushwalk i ørkenen, eller av alle slags vannsport langs imponerende strender, er denne staten noe for deg.

New South Wales

New South Wales er et bra sted for en aktiv ferie. Her kan du stå på ski i sør og surfe inord. Og det er bare begynnelsen. Ski, surfing, kajak, elverafting, vannski og brettseiling er bare noen få av de mulighetene du finner i New South Wales.

Adelaide

South Australia hovedstad imponerer med sin moderne arkitektur, der blander sig med charmerende restaurerede bygninger. Byen er statens kulturelle højborg, og i løbet af året bliver der afholdt adskillige festivaler. En del af byens restauranter og caféer er placeret i de imponerende bakker omkring Adelaide.

Cairns

Tidligere en soveby ned til kysten, men nu et 'must' for langt de fleste rejsende i Australien. Cairns her skønne strande, masser af vandsportsaktiviteter, det er her rigtig mange rejsende erhverver sig et dykkercertifikat, og et natteliv fyldt med fest og farver.

Broome

Byen Broome ligger 2213 kilometer nord for Perth på vestkysten. Broome er en helt speciel og eksotisk by. Byen er multikulturelt befolket, hvilket primært skyldes, at det har været et af de bedste steder at finde perler. Masser af mennesker drog derfor i 1800- og 1900tallet til Broome for at gøre lykken. I dag er Broome en lækker by med fest og farver og har uden tvivl Australiens bedste strand.

Perth

Hovedstaden i Western Australia er en storby, der er lidt overset af mange turister. Byen rummer mange fantastiske seværdigheder og har et godt natteliv, og er placeret tæt ved formidable hvide sandstrande. Dermed er gode muligheder for at slappe af ved stranden om dagen og nyde Perth´s natteliv som afslutning på dagen.

Northern Territory

Er du nysgjerrig på naturopplevelser i nasjonalparker, på elver, eller i ørken er Northern Territory stedet for deg. Kanotur eller klatretur, med guide eller alene, blant ville dyr og urørt natur. Disse opplevelsene venter deg i Northern Territory.

Sydney

En klassisk konsert i Operahuset om kvelden, en tur på Bondi-beach eller til det store turist- og innkjøpssenteret Darling Harbour om dagen. I Sydney er alle muligheter åpne.

Victoria

Staten som gir deg mulighet til å på en dag kjøre fra en kald og våt Melbourne-vinter til tørr og solstekende Mildura-ørken. Victoria byr på alt fra skjønne badestrender, fjell og ørken til dyp regnskog.

Tasmania

Den lille øya Tasmania byr på mange vannsportsaktiviteter. Du kan blant annet dra på tur med seilbåt og utforske de små havnebyene, eller en tur på elva Gordon, som renner gjennom et stort område med fasinerende regnskog.

Western Australia

Western Australia, Australias største stat, byr på blant annet snorkling ved fasinerende korallrev, surfing fra noen av verdens beste strender og store naturområder med imponerende natur og med masser av ville blomster og kenguruer.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK