Reiser til Argentina

Reiser til Argentina

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Argentina er et utrolig variert land som byr på vakre landskapsbilder og pulserende storbyer. Fra det fasinerende og barske Ildlandet i syd til de øde og mystiske ørkenene i nord. Fra Andesfjellenes gigantiske mur i vest til Atlanterhavets brusende kyster i øst og midt i det hele den legendariske hovedstaden Buenos Aires hvor tangoens sensuelle magi byr opp til dans. Med både skisportssteder, enorme fosser og et fasinerende dyreliv på kontinentets sydspiss er Argentina en utømmelig kilde til store opplevelser og et land med en gripende historie som fortsatt sitter dypt i folks hjerter.
Bedøm reisemålet
4,6
(84 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Argentina

Reiser til Argentina – filtrér på tema

Buenos Aires

Med den forførende tango i det ene øret og en mobiltelefon presset mot det andre lever Buenos Aires innbyggerne et moderne liv i en historisk by. Teater, musikk og røde saftige biffer av det berømte argentinske oksekjøttet skylles ned med landets vidunderlige rødvin.

Córdoba

Kolonitidens vakre bygninger setter fremdeles sitt preg på det moderne Còrdoba. Det er en storby med en levende atmosfære og vakker natur like utenfor byens porter. Både vandrere og kulturfanatikkere har mange betvingende ord om Argentinas vestlige hovedstad.

De nordvestlige Andesfjellene

Andesfjellene i nordvest er bebodd av indianere og minner svært lite om resten av Argentina. I primitive landsbyer utfører ponchokledte indianere fremdeles gamle indianerritualer, mens panfløytens magiske toner kryper opp og ned av de steile fjellskråningene.

Pampas

Landbruk er drivverket på det flate argentinske Pampas. Men ,til manges store overraskelse byr området også på fantastisk flott og tilgjengelig natur med et rikt dyreliv. Pampas er også hjemstedet for de legendariske argentinske cowboys, gauchoene.

Patagonia

Patagonias natur skal ses og merkes. Landskapet er så facinerende at det ikke lar seg uttrykke med ord. Selv om de øde slettene og de grå fjellene overhodet ikke lyder som et paradis så trollbinder Patagonia alle som kommer til dette Argentinas Sibir.

Santa Cruz

Isbreer, flamingoer og syv millioner brekende sauer. Den argentinske naturs ennå uberørte skatter ligger i Santa Cruz og det kreves kun et telt og et par solide fjellsko for å finne dem.

The River Plate

Mar del Plata er Argentinas hotteste strandby. Den får et virkelig livlig dag- og natteliv når feriehungrige folk fra Buenos Aires velter inn og besetter byen. Naturen har måtte vike for en velfungerende turistby med mange underholdningstilbud.

Tierra del Fuego

Argentinas ekstreme syd gjemmer på uberørt natur av speltakulære dimensjoner. De majestetiske fjellene reiser seg over speilblanke sjøer og elver, mens de speider ut over det iskalde arktiske hav hvor sjøløvene og sjøelefantene boltrer seg. Du har nådd verdens ende.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.