Vulkanreiser AS

Vulkanreiser AS

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Vulkanreiser AS

Vulkanreiser AS - finn reiseforslag på Travelmarket
VI JOBBER MED OPPLEVELSEN AV ISLAND
Vulkanreiser har spesialisert seg på turer til Island, og tilbyr markedets største utvalg. Gjennom å møysommelig velge ut og sette sammen reisene, jobber vi for å optimere opplevelsen av Island for privatpersoner, grupper og bedrifter. Våre reisende kan velge fra et bredt utvalg av turer, som de selv kan tilpasse etter sine egne behov på vår nettside eller sammen med våre ansatte.

Å REISE SOM GRUPPE MED VULKAN REISER
Vi har i lang tid hjulpet grupper til å oppleve Island. Vi arrangerer komplette løsninger for konferanser, kick-off eller andre gruppereiser. Underveis har vi utviklet en teft for å tilpasse turene til hver gruppes unike ønsker og behov. Vi gir våre grupper en personlig kontakt under planleggingen, som sikrer at alle får så mye som mulig ut av turen.

VI ER IATA-SERTIFISERT
At vi er IATA-sertifisert innebærer at vi selv kan utstede flybilletter. For våre reisende betyr dette at vi kan tilby en raskere og bedre service.

VI ER MEDLEM i REISEGARANTIFONDET
Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av en konkurs. Denne linken, http://reisegarantifondet.no/sok-i-medlemsregisteret-sp-173849822?id=10, til Reisegarantifondet viser at vi stiller lovpålagt garanti ved bestilling av flybilletter.

OM SELSKAPET
Vulkanreiser AS ble stiftet i 2000 og er en del av Vulkan Travel Group. Vi er tilsammen 14 ansatte som i fjor hjalp rundt 9 000 reisende til å oppleve Island. Vi er den største reiseoperatøren til Island fra Skandinavia.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK