Vista Travel

Vista Travel

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Vista Travel

Vista Travel - finn reiseforslag på Travelmarket
Vista Travel åpnet dørene den 11. august 2015 og holder til i kontorer rett ved Rådhuset i Oslo.

Primærproduktene var allerede den gang gruppereiser med dyktige norske reiseledere på elvecruise og temabaserte rundreiser, men også reiser med privattog som Orientekspressen og Rovos Rail, og små cruiseskip ble introdusert. I tillegg ble et helt nytt reisekonsept lansert – militærhistoriske reiser. Det ble også tilbudt reiser for individuelt reisende til eksotiske destinasjoner, samt kanalbåtferie på Europeiske kanaler med LeBoat. Etter hvert ble langtidsferie også et meget populært produkt og Vista Travel har sendt mange fornøyde langtidsreisende til både Spania, Portugal og Hellas.

I januar 2017 vant Vista Travel prisen som Norges beste spesialreisearrangør på Grand Travel Awards – reisebransjens egen Oscar-utdeling. Den samme utmerkelsen fikk vi også i januar 2020.

Visjonen er å videreføre Vista Travel i firmaets gode ånd og fortsatt tilby våre populære produkter til reiseglade nordmenn.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.