Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Presse

Pressemelding - 29 Des 2015

Reisesøkemotor tilbyr prisgaranti på flybilletter

Alle prisene på billige flybilletter hos flyselskaper og reisebyråer har lenge vært en jungel å finne frem i. Flyselskapene ligger i hard konkurranse med hverandre, de starter nye ruter og øker kapasiteten på andre, og prisene går opp og ned. Så hvordan kan man egentlig vite om flyprisen man har funnet er den laveste på markedet?

Det vil reisesøkemotoren travelmarket.no nå gi en ekstra sikkerhet for, ved å tilby folk en prisgaranti når de bestiller flybilletten.

Kort sagt gir Travelmarket en prisgaranti på de flybillettene som forbrukerne finner på travelmarket.no og deretter bestiller hos det reiseselskapet som Travelmarket henviser til. Finner forbrukerne flybillettene til en lavere pris enn de bestilte dem til, refunderer Travelmarket differansen.

Prisene som holdes opp mot hverandre må være for identiske reiser, altså samme flyselskap(er), rute, tidspunkter, antall flyskift, antall reisende osv. Det er også en rekke andre betingelser som må være oppfylt for at man skal ha krav på tilbakebetaling av prisforskjellen.

"Vi tilbyr en nøytral prissammenligningstjeneste som går ut på at priser fra hundrevis av flyselskaper og nettreisebyråer kan sammenlignes på ett sted, så vi mener at vi allerede gir forbrukerne den beste oversikten over markedet. " sier direktør Ole Stouby fra reisesøkemotoren travelmarket.no.

Selv om Travelmarket finner markedets beste her-og-nå-flypriser står søkemotoren overfor den utfordringen som ligger i at flybillettprisene endrer seg fra time til time, slik at en flyreise kan falle i pris kort tid etter bestilling. Dels lanserer flyselskapene løpende nye kampanjer, dels er billettprisene avhengig av tilbud og etterspørsel.

"Som oftest har prisen på flybilletten en tendens til å stige etter bestilling, for da er det jo færre flyseter igjen til den lave prisen. Skulle det motsatte skje kan man benytte seg av prisgarantien, og vi vil om nødvendig være klar til å betale prisforskjellen. Vi tilbyr prisgarantien fordi vi leder forbrukerne til de billigste flybillettene, og idéen med dette er at forbrukerne skal ha tillit til at de har funnet den billigste billetten på kortest mulig tid," understreker Ole Stouby.

At en reisesøkemotor gir prisgaranti på flybilletter har ikke skjedd før, og dette nye tiltaket fra Travelmarket er nå lansert i både Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om flybilletter med prisgaranti her

Illustrasjon:Kontakt:
Administrerende direktør Ole Stouby
E-post: ols@travelmarket.no
Telefon: +45 40 81 72 47

Kontakt

Pressemeldinger

Få pressemeldinger fra oss på e-post
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.