Presse

Pressemelding - 16 Feb 2016

Her er Norges beste reiseblogg

For bare noen få år siden inneholdt norske reiseblogger for det meste noen personlige dagboklignende tekster som mest var myntet på familie og venner. I dag, derimot, har mange norske reiseblogger blitt til personlige reisemagasiner fulle av flotte bilder, gode reiseråd og velskrevne tekster.

Men hvilke reiseblogger er de beste? Hvilke reiseblogger inspirerer leserne sine mest? Hvilke reiseblogger gir de beste rådene? Ja, hvilke reiseblogger er av størst verdi for leserne?

Nettopp det bestemte reisesøkemotoren travelmarket.no seg for å undersøke. Derfor arrangerte de konkurransen «Norges beste reiseblogg», hvor reisebloggene ble vurdert ut fra en rekke kvalitative kriterier. Blant alle som deltok i konkurransen ble først ti valgt ut som finalister, og blant disse ble tre stykker kåret som de beste reisebloggene i Norge.

Vinneren er Hamacareise.com – en reiseblogg skrevet av Ingeborg Lindseth. Hun er lidenskabeligt interesseret i reiser og foto, og håber på at gøre kombinationen af disse to til hendes levebrød. Hamacareise.com ble valgt som vinner blant annet fordi bloggen får topkarakter for sine utroligt mange gode rejsetips og fordi den giver læserne lyst til at reise. En personlig, flot og inspirerende blog i et flot design:

Selv forteller Ingeborg: ”Det er utrolig stas at Hamaca Reiseblogg er kåret til Norges beste reiseblogg! Jeg har nå delt reiseopplevelsene mine i over 5 år, og synes det er utrolig gøy å kunne inspirere andre reiseglade og å hjelpe leserne mine til å reise på egenhånd. Min mening er at reising er livets beste skole. Både fordi vi lærer så mye om oss selv, om verdens mangfold og om det å støte på nye utfordringer. I tillegg opplever jeg at reising gjør oss mer takknemlige for de godene vi har og mer tolerante og uredde for det ukjente - egenskaper jeg tror verden desperat trenger mer av nå om dagen.”

Nummer 2 i konkurransen ble Reiselykke.com og 3. plassen fikk Renatesreiser.com. Reiselykke en en rejseblog med meget velskrevne og inspirerende blogindlæg. Renatesreiser.com er en personlig rejseblog, hvor man tydeligt fornemmer ægte rejseglæde.

”Reiseblogger kan være en verdifull kilde til informasjon i løpet av reiseplanleggingen. Her finner man ofte helt personlige og oppdaterte reiseråd fra personer som virkelig elsker å reise. Vi mener at reiseblogger og reisebloggere i framtiden kommer til å få større og større betydning for folk som søker reiser og reiseinspirasjon på nettet, « sier Kenneth Karl Nielsen, som er Content Marketing Manager hos reisesøkemotoren travelmarket.no.

Her kan du klikke deg videre til de tre beste reisebloggene i konkurransen:
Hamacareise.com
Reiselykke.com 
Renatesreiser.com 

Se de 10 finalistene i konkurransen ved å klikke her.  

For mer informasjon om konkurransen vennligst kontakt:
Kenneth Karl Nielsen: kontor +45 76 43 30 31 / kkn@travelmarket.com

Kontakt

Pressemeldinger

Få pressemeldinger fra oss på e-post
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.