Presse

Pressemelding - 25 Okt 2017

Laveste flypriser til USA noensinne


Der er god grunn til å glede seg hvis du vil besøke Los Angeles og resten av det vestlige USA. Flyprisene er de laveste noensinne, og ekspert tror på ytterligere prisfall. Det viser en prissjekk foretatt av Norsk Flyprisindex.

Flybilletter til New York fra kr. 1 773 t/r og Los Angeles fra kr. 2 630 t/r
Norsk Flyprisindex, som utgis av prissammenligningssiden travelmarket.no, har siden 2010 sjekket prisene på flyreiser hver 4 uke, men aldri før har prisene på flybilletter fra Norge til USA vært så lave som nå.Siden 2010 har gjennomsnittsprisene på flybilletter til Los Angeles og New York fra norske flyplasser falt med 43 % til New York og 28% til Los Angeles.
 
Norsk Flyprisindeks har funnet følgende priser til USA:
* Bergen - New York t/r - kr. 1 773 (Norwegian) * Oslo - Los Angeles t/r - kr. 2 630 (Air Canada)
* Bergen - Los Angeles t/r - kr. 2 857 (KLM)
* Trondheim - Los Angeles t/r - kr. 3 308 (Delta / KLM) 


Flyprisene blir enda billigere
"Vi har gjennom det siste halvåret sett en stabilisering av flyprisene i vår prissjekk. Nå ser vi en utvikling der prisene igjen faller, og denne gang til et rekordlavt nivå. Jeg spår at prisene vil falle enda mer. Det skyldes at de vanlige flyselskapene nå også følger lavprisselskaper som Norwegian sitt konsept på interkontinentale destinasjoner som de gjennom de siste årene har gjort på europeiske flyreiser. Det betyr at flybillettene blir enda billigere," - sier direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.no.

Se utviklingen i billettprisene på Norsk Flyprisindeks sin side

FAKTA
Norsk Flyprisindeks utgis hver fjerde uke av reisesøkemotoren travelmarket.no basert på en oversikt over de billigste tur-retur-flybillettene til de ti mest populære europeiske og oversjøiske destinasjonene. Indeksen har eksistert siden 2010.

Følgende destinasjoner er med i Norsk Flyprisindeks:
Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, København, London, Paris, Praha, Roma, Stockholm og Wien.
Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, 
Los Angeles, Mexico by, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.

Kontakt

Pressemeldinger

Hvis du ønsker å motta pressemeldinger fra oss, vennligst skriv en e-post til info@travelmarket.com.

Da setter vi deg på listen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.