Presse

Pressemelding - 17 Nov 2016

Bunnpriser på flybilletter til Mexico

Dersom man drømmer om å oppleve Mexico kan det lønne seg å slå til snart. En tur-retur-billett fra Oslo til Mexico by kan nå fås til 4209 kroner inklusive skatter og avgifter i avreiseuke 50. Det viser en prissjekk fra Norsk Flyprisindeks, som utgis av reisesøkemotoren travelmarket.no.
Se Norsk Flyprisindeks nr. 95 - reiseuke 50/2016 her

Prisene på flybilletter fra Norge til Mexico har lenge vært forholdsvis dyre, men nå ser det ut som om dette er i ferd med å snu, til stor glede for reiselystne nordmenn.

Flyprisene ble funnet i en prissjekk foretatt av reisesøkemotoren travelmarket.no denne uken, og man har i Norsk Flyprisindeks´ historie aldri sett lavere priser for avreiseuke 50. 


Note: Prisene gjelder for flybilletter fra Oslo til Mexico by i uke 50. Priser i NOK inklusive skatter og avgifter, men eksklusive evt. tillegg for bagasje, setevalg, mat om bord og betalingsgebyr.

"Den norske kronen har styrket seg mot den meksikanske pesoen, og man får 25 % mer for pengene i år enn man gjorde for et år siden - nok en grunn til å velge Mexico som ferieland", uttaler Travelmarkets direktør Ole Stouby.

Også flybilletter til andre oversjøiske destinasjoner har falt i pris, og flere ruter ligger på den laveste registrerte prisen i uke 50 noensinne. Man kan for eksempel fly t/r Oslo-Los Angeles for 3016 kroner, Bergen-New York for 3142 kroner og Oslo-Beijing for 3450 kroner.

Se utviklingen i billettprisene på Norsk Flyprisindeks sin side

FAKTA
Norsk Flyprisindeks utgis hver fjerde uke av reisesøkemotoren travelmarket.no basert på en oversikt over de billigste tur-retur-flybillettene til de ti mest populære europeiske og oversjøiske destinasjonene. Indeksen har eksistert siden september 2009.

Følgende destinasjoner er med i Norsk Flyprisindeks:
Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, København, London, Paris, Praha, Roma, Stockholm og Wien.
Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, 
Los Angeles, Mexico by, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.

Kontakt

Pressemeldinger

Få pressemeldinger fra oss på e-post
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.