Flybilletter til Washington D.C

Billige flybilletter fra Oslo til Washington DC

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo til Washington DC

Distric of Columbia er det korrekte navnet på USAs hovedstad som også går under navnet Washington DC. Plassert på vestkysten av kontinentet er dette en destinasjon for den politisk interesserte og oppdagelseslystne som vil bli kjent med en av USAs viktigste byer.

Washington DCs berømte bygninger

I Washington DC finner du landets viktigste bygninger og mektigste mennesker. Både kongressbygningen og Det Hvite Hus er obligatoriske severdigheter å få med seg. Det 169 meter høye Washingtonmonumentet ligger i den vestlige enden av National Mall, et enormt grønnområdet i byen. I tillegg er det reist flere minnesmerker til ære for landets tidligere presidenter. Abraham Lincolns er kanskje det mest berømte som ligger vest på National Mall.

Noe mindre ikonisk enn presidenthuset og kongressen er den klassisk greske bygningen som huser høyesteretten i landet. Likevel er det et viktig landemerke og åpen for publikum på visse dager. Martin Luther King Jr har et nasjonalt minnesmerke som er populært å besøke.

Museer og opplevelser i Washington DC

På Smithsonian American Art Museum har du muligheten for å oppleve en stor samling av amerikansk kunst og holder til i samme bygning som National Portrait Gallery. Museet for amerikansk historie, for romfart og afroamerikansk historie og frigjørelse er alle verdt et besøk.

Bydelen Georgetown er i dag preget av et yrende studentliv med store deler av universitetscampus i området. Spennende barer, en matbit til hyggelige priser og et ungdommelig miljø møter den tilreisende. Chinatown er en samling smågater som byr på asiatisk stemning og rike smakopplevelser. Her ligger også Friendship Archway som består av 272 malte drager i Ming- og Qing-stil.

Nå er det mulig å booke billige flybilletter fra Oslo til Washington DC. Dermed kan du oppleve alt det USAs hovedstad har å by på av spennende opplevelser.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.