Flyv til smukke Thorshavn

Billige flybilletter fra Oslo til Thorshavn, Vagar

Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Fra Oslo til Thorshavn, Vagar

Tórshavn er et av verden minste hovedsteder, men har mange og varierte opplevelser å tilby den tilreisende. Bestill en flybillett i dag og få muligheten til å besøke hovedstaden på Færøyene.

Kultur og attraksjoner i Tórshavn

Domkirken i Tórshavn og kirken i Hoyvík er to av de mest interessante religiøse bygningene i byen som er det religiøse midtpunktet på Færøyene. Arkitektonisk er byen preget av en hurtig utvikling fra fiskerbygd til moderne hovedstad. Dette har skapt en blanding av gamle og nye stilarter. I den gamle bydelen omkring Tinganes ligger de fleste husene fortsatt med tradisjonelle gresstak.

Nordens Hus er et nordisk kulturhus med flere ulike utstillinger og teaterforestillinger. Færøyene akvarium er et spennende sted for hele familien og en opplevelse å anbefale på det sterkeste ved et besøk til Tórshavn. Det samme er Færøyene kunstmuseum og Nasjonalmuseet for kultur og natur som ligger i hovedstaden.

I Tórshavn fines det et svært aktivt musikkliv. Færøyenes symfoniorkester har flere konserter og siden 1993 har den årlige jazzfestivalen vært populært blant tilreisende. Byen er kjent for å ha et ytrende natteliv der det ofte figurerer livemusikk på Tórshavns ulike utesteder.

Natur og historie i Tórshavn

Tórshavn har flott beliggenhet ved havet og i sommermånedene arrangeres det daglige fisketurer fra Vestmanna. For en fantastisk utsikt er en ridetur på stiene rundt byen å anbefale. Her finnes både korte og lengre turer. Kun en halvtimes kjøring fra Torshavn ligger Kvívík som er en av de eldste bosettingene på Færøyene. I den lille bygden kan den tilreisende oppleve ruiner fra vikingtiden som gir innblikk i en rik historie.

Bestill billige flybilletter fra Oslo til Tórshavn. Det gir deg og dine muligheten til å ta del i spennende opplevelser som Færøyene tilbyr i naturskjønne omgivelser.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK