Billige flybilletter fra Oslo til Addis Ababa

Billige flybilletter fra Oslo til Addis Ababa

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Oslo til Addis Ababa

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
1. apr 14. apr
OSL
ADD
ADD
OSL
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Fra kr. 5 849,- Velg
28. apr 5. mai
OSL
ADD
ADD
OSL
Qatar Airways 1 stopp
Qatar Airways 1 stopp
Fra kr. 6 007,- Velg
12. apr 19. apr
OSL
ADD
ADD
OSL
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Fra kr. 6 049,- Velg

Fra Oslo til Addis Ababa

Addis Abeba er hovedstaden i Etiopia, grunnlagt på samme tid som eukalyptustreet fra Australia ble brakt til det afrikanske kontinentet, og som oversatt betyr ”den nye blomsten.” I dag bor det over tre millioner innbyggere i byen som har blitt et populært turistmål å feriere.

Attraksjoner i Addis Abeba
Addis Abeba er en by som består av variert arkitektur og storslåtte katedraler. Både St. George og Holy Trinity katedral er bygget i forbindelse med løsrivelsen fra Italia mot slutten av 1800-tallet og gravstedet for Haile Selassie som var regent frem til 1930.

Lonely Planet regner Ethnological Museum for et av Afrikas flotteste som er plassert inne i Haile Selassies tidligere palass. Omgitt av vakre hager og fontener gir det et innblikk i tradisjonell etiopisk kunst i de ulike etasjene. På det nasjonale museet i byen har du muligheten til å se det over 3,5 million gammelt skjelettet Lucy som ble funnet i 1974.

Det lille museet «Red Terror» Martyrs Memorial Museum åpnet i 2010 og gir et innblikk i undertrykkelsen under Mengistus Derg-regimet der over en halv million mistet livet. Her finnes gode engelskspråklige guider.

Marked og musikk

Merkato er et av Afrikas aller største markeder der du kan shoppe i flere timer eller kun benytte sjansen til å se på det yrende folkelivet. Å ha en lokal guide anbefales.

På 1960-tallet var jazzmusikk raskt voksende i Addis Abeba. Under Derg-regimet forsvant store deler av musikkscenen, men er i dag tilbake for fullt. Jazzamba Lounge er et av de mest populære stedene som har levende musikk hver kveld med både lokale og internasjonale musikere.

Det er mulig å booke billige flybilletter fra Oslo til Addis Abeba. Dermed kan du og dine oppleve en ny verden og spennende opplevelser i hjertet av Etiopia.