Billige flybilletter fra Oslo til Rønne

Billige flybilletter fra Oslo til Rønne

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Oslo til Rønne (Bornholm)

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
12. mar 19. mar
OSL
RNN
RNN
OSL
SAS Danish Air Transport 1 stopp
Danish Air Transport SAS 1 stopp
Fra kr. 2 408,- Velg
14. aug 18. aug
OSL
RNN
RNN
OSL
SAS Danish Air Transport 1 stopp
Danish Air Transport SAS 1 stopp
Fra kr. 2 482,- Velg

Fra Oslo til Rønne

Rønne ligger på den idylliske danske øyen Bornholm som også går under klippeøyen. Det er stor tilfart av turisme til øyen og det er ikke uten grunn. Her kan du oppleve fantastisk natur, vakker arkitektur og en svært hyggelig atmosfære.

Attraksjoner i Rønne
Den gamle bydelen i Rønne er svært vakker med fredelige gater som minner turisten om at de befinner seg i en gammel havneby. Byen er kjent for de fine bindingsverkshusene, men dessverre ble mange bombet av russerne i mai 1945. De mange nybygde murhusene kalles i dag ”bombehus.” Her er det også fere svenskehus om ble forært til Rønne etter krigen.

På Store Torv finner du et levende sentrum og et møtested med hyggelige kafeer og butikker. Her er det også marked titt og ofte. Herfra er veien kort til Hjorths Keramikkfabrikk som åpnet i 1859 der du kan få tak i flotte produkter. På Nornholms museum i byen kan du lære om byens rike kulturhistorie fra forhistorisk tid og opp til 1900-tallet. Like sør for den gamle bydelen ligger Kastellet med det imponerende Kasteltårnet som har fire meter tykke murer.

Opplevelser i og rundt Rønne

En av Bornholms viktigste attraksjoner er Hammerhus som er en ruin av en middelalderborg som ble oppført rundt 1255 og er i dag fredet og åpent for tilreisende. I tillegg er byen kjent for rundkirkene. Østerlars Rundkirke er den største i Danmark og den eldste av de fire bornholmske rundkrikene som med all sannsynlighet går tilbake til år 1150. Strendene på sydkysten er verdt et besøk, det samme er klippepartiene mellom Gudhjem og Tejn.

Bornholm er en spennende dansk øy å besøke. Den største byen Rønne er både livlig og arkitekturisk vakker. Her møter historien det levende. Bestill billige flybilletter fra Oslo og ta turen allerede i dag.

Populære lufthavner for fly til Rønne

Finn reisen til Rønne her

Finn reisen fra Oslo her