Billige flybilletter fra Aarhus til Rønne

Billige flybilletter fra Aarhus til Rønne

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Aarhus til Rønne

Rønne ligger på den idylliske danske øyen Bornholm som også går under klippeøyen. Det er stor tilfart av turisme til øyen og det er ikke uten grunn. I byen opplever du vakker arkitektur og hyggelig atmosfære.

Attraksjoner i Rønne
Den gamle bydelen i Rønne er svært vakker med fredelige gater som minner turisten om at de befinner seg i en gammel havneby. Byen er kjent for de fine bindingsverkshusene, men dessverre ble mange bombet av russerne i mai 1945. De mange nybygde murhusene kalles i dag ”bombehus.” Her er det også fere svenskehus om ble forært til Rønne etter krigen.

På Store Torv finner vi et levende sentrum og et møtested med hyggelige kafeer og butikker. Her er det også marked tott og ofte. Herfra er veien kort til Hjorths Keramikkfabrikk som åpnet i 1859 der du kan få tak i flotte produkter. På Nornholms museum i byen kan du lære om byens rike kulturhistorie fra forhistorisk tid og opp til 1900-tallet. I den gamle og hyggelig Laksegade ligger By- og Havemuseet Erichsens Gård der den besøkende kan se et møblert borgerhus fra 1800-tallet.

Opplevelser i og rundt Rønne

I tillegg er byen kjent for rundkirkene. Østerlars Rundkirke er den største i Danmark og den eldste av de fire bornholmske rundkrikene som med all sannsynlighet går tilbake til år 1150. Hammerhus er en av Bornholms viktigste attraksjoner og er en ruin fra en middelalderborg. Den ble oppført rundt 1255 og er i dag fredet. Strendene på sydkysten er verdt et besøk, det samme er klippepartiene mellom Gudhjem og Tejn.

Bornholm er en spennende dansk øy å besøke. Den største byen Rønne er både livlig og arkitekturisk vakker. Her møter historien det levende. Bestill billige flybilletter fra Aarhus/Tirstrup og ta turen allerede i dag.

Populære lufthavner for fly til Rønne

Finn reisen til Rønne her