Find en billig flybillet til Dublin

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Dublin

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Dublin

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Dublin

Dublin er hovedstaden i Irland, og huser med sine nesten 2 millioner innbyggere, en tredjedel av landets befolkning. Sentrum i byen er likevel ikke særlig stort, og man kan godt få sett det meste ved å ta seg frem til fots.

Et par severdigheter i Dublin

Et godt sted å starte er turistinformasjonen i St. Andrew’s Church ved Grafton Street i Dublin sentrum. Her kan du få hjelp til å finne både overnatting og booke turer samt få generell informasjon om hva byen har å tilby.

Den eldste bygningen i Dublin, Christ Church Cathedral, er et besøk verdt. Den imponerende bygningen har gjennomgått en masse endringer og restaureringer siden den ble bygget på 1000-tallet, men fremstår stadig med et middelaldersk særpreg. Byen huser dessuten en annen Middelalderkirke, nemlig St Patrick’s Cathedral – Irlands største kirke.

Bublin har fostret en mengde verdenskjente forfattere, og byen har også som seg hør og bør et litteraturmuseum – Dublin Writers Museum. Museet er en hyllest til forfattere som Shaw, Joyce, Yeats og Pearse og gir et godt innblikk i forfatternes hverdag i byen.

Fredelige perler i Dublin

Merrion Square er Dublins største åpne plass. Området er en grønn oase omkranset av tre vakre hus i georgisk stil. På plassen står en diger statue av Oscar Wilde samt to marmorsøyler dekket av Wilde-sitater. Stedet er perfekt for en pause fra byens larm og jag.

Du kan også finne et fredelig hjørne i den den store Phoenix Park, hvis du holder deg vekk fra polobanen og Dublin Zoo. Parken er Europas største bypark, og huser også boliger for den irske Presidenten samt den amerikanske ambassadøren.

Du kan få tak i billige flybilletter til Irlands hovedstad, Dublin fra Torp flyplass ved Sandefjord – et reelt alternativ til Gardermoen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.