Severdigheter Namibørkenen

- Velg sted -

Severdigheter

Solitaire-området (Namibørkenen)
Hvis man vil oppleve å befinne seg midt i ingenting, så skal man reise til Solitaire. Den eneste grunnen til at Solitaire finnes er at turister skal hjelpes videre mot Sesriem Canyon. Tidligere fantes det et tre, en bensinspumpe og en take-away kiosk. I dag finner man hele tre bensinpumper og en kafeteria. Treet er til gjengjeld avgått ved ørkendøden.
Sossusvlei-området (Namibørkenen)
Sossusvlei er et av de mest imponerende områdene i den namibiske ørkenen. Her er de okerfargede sandbankene noen steder opp til 300 meter høye, og de nærmest tigger om å bli besteget på bare tær. Geologer mener at dette ørkenområdet høyst sannsynlig er verdens eldste.
Sesriem Canyon (Namibørkenen)
Cirka 4 kilometer fra ørkenens campingplass er det en liten kløft som faktisk er usynlig nesten helt til man faller ned i den. Kløften er en liten oase, og det er alltid vann i kløften, til og med i de tørreste periodene. Stedet var tidligere en viktig vannressurs for de opprinnelige beboerne i ørkenen.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Windhoek
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.