Billige flybilletter til Litauen

Billige flybilletter til Litauen

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Vilnius

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
26. des 2. jan
OSL
VNO
VNO
OSL
Norwegian Direkte
LOT 1 stopp
Fra kr. 1 473,- Velg
3. nov 10. nov
BGO
VNO
VNO
BGO
Wizz Air Ryanair 2 stopp
AirBaltic Ryanair Wizz Air 2 stopp
Fra kr. 1 848,- Velg
20. des 2. jan
MOL
VNO
VNO
MOL
SAS 2 stopp
SAS 2 stopp
Fra kr. 3 395,- Velg
Bedøm reisemålet (207 bedømmelser)
4.6

Litauen – Europas beste hemmelighet

I den østlige delen av Europa, som det største av de baltiske landene, med en hovedstad som har blitt kåret til Europeisk Kulturby, ligger landet Litauen og stråler. Landets fargerike historie, det ekstraordinære kulturelle utvalget, det pulserende bylivet og alle naturskattene gjør Litauen til Europas best bevarte hemmelighet.

I vår- og sommermånedene er Litauen varmt som i Syden, og om vinteren daler snøen vakkert ned over byenes hustak og landets blendende nasjonalparker. Prisnivået ligger langt under det norske, noe som gjør landet til en ideell reisedestinasjon for alle typer reisende.

Litauens byer og natur
Litauen er et stort land hvor den vennlige lokalbefolkningen byr alle gjester velkommen, enten man spaserer rundt i hovedstaden Vilnius, er på campingferie i den storslåtte naturen, får avslappende massasjebehandlinger i den verdenskjente wellness-byen Palanga eller betrakter en av nasjonalparkene som UNESCO har satt på listen over verdens kulturarv.

Besøkende pleier å bli overrasket over hovedstaden Vilnius» mindre størrelse. Den moderne, lokale og hyggelige hovedstaden gjemmer likevel på mange gode steder, opplevelser og hemmeligheter. Det kanskje mest oppsiktsvekkende er de utallige spirene som strekker seg mot himmelen og utgjør en slags gammeldags skyline.

Går man på oppdagelse i den fortryllende byen finner man raskt de mange museene, kirkene, butikkene, restaurantene, kafeene og barene som byen gjemmer på. Det er svært sjelden det skjer, men selve byen Vilnius er satt på UNESCOs verdensarv-liste.

Utenfor byen ligger noen av nasjonalparkene som tiltrekker besøkende fra alle verdens land. Spesielt nasjonalparken Curonian Spit, som går på tvers av landegrensen til Russland, utmerker seg ved sitt sjeldne og verdifulle plante- og dyreliv.

Litauens befolkning er utrolig imøtekommende, og hele landet egner seg godt som reisedestinasjon for hele familien. Også flere og flere backpackere har begynt å strømme til landet – finn en billig flybillett og bli med!

Billigste reise funnet på Travelmarket for Litauen: Bergen Flesland til Kaunas 14. oktober til 17. oktober fra kr. 364,-

De mest populære lufthavnene i Litauen

Populære reisemål i Øst-Europa

Finn reisen til Litauen her

Finn inspirasjon til Litauen her