Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Kruger Nasjonalpark

Fakta

Top
Lokalt navn
Kruger National Park

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Det er et varmt, men frodig klima i Kruger Nasjonal Park. Temperaturen er behagelig hele året, så man kan besøke parken når man ønsker. Vil man ta en tur i det vakre området, er vinteren imidlertid et godt tidspunkt.

Reiselitteratur

Travel Guide to Kruger National Park

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 i Kruger National Park

Kultur og underholdning

I den vestlige delen av parken er det gode turmuligheter i Waterbergfjellene, mens man i sør kan nyte et bad i de varme kildene. I nordøst ligger Venda og Gazankulu, hvor man kan reise hvis man vil se vakkert kunsthåndverk. Ellers er det et vell av fantastiske dyrearter å oppleve i parken.

Overnatting / Hotell

Top
Man kan finne hoteller i Kruger Nasjonalpark, men det er størst utvalg av hytter. Dem kan man som regel leie for et rimelig beløp, og de fleste er moderne innrettet med kjøkken- og badefasiliteter og noen med air condition. Det er også camping- eller leirplasser flere steder i området. Bestill hotell i Kruger Nasjonalpark her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan ikke umiddelbart få en taxi i Kruger Nasjonalpark. Noen steder kan man ringe etter en fra holdeplassene, men ellers er det spesielle minibusser man kan benytte.

Annen transport

Det finnes combitaxier i nasjonalparken. De kjører lengre distanser og er billige, men det er ikke alltid sikkert å kjøre med dem. Det går også lokale busser i området.

Spesielle forhold

Top
Legg merke til at den nordlige delen av parken er utrolig frodig. Her kan man finne mange typer frukt, blant annet mangoer og avokadoer.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.