Find flybilletter til Gøteborg

Billige flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til Göteborg (Landvetter)

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Kristiansand (Kjevik) til Göteborg (Landvetter)

Gøteborg er med sine 500.000 innbyggere Sveriges nest største by, og med sine over 60.000 studenter Skandinavias største studieby.

Byen ble grunnlagt av Kong Gustav Adolf i 1621 og var engang sentrum for Sveriges skipsindustri, men med stigende konkurranse fra utenlandske skipsverft, lukket flere av dem ned mot slutten av 1900-tallet. Store deler av havneområdet er nå sentrert omkring teknologi og utdannelse – en utvikling som egentlig er betegnende for hele byen. Gøteborg er i dag vert for både internasjonale sportsarrangementer, konserter og konvensjoner, men tilbyr stadig den koselige småbystemningen.

På gåben i Gøteborg

Sentrum av byen er kompakt, og man kan lett komme rundt det til fots. Populære turer inkluderer ofte en tur til Skansen Kronan. Området er en festningsanlegg på toppen av et høydedrag sørvest for sentrum. Anlegget er fra 1600-tallet, og ble på 1800-tallet brukt som fengsel i byen. I dag huser det et museum. Selve høydedraget er en liten naturperle i byen, med en spektakulær utsikt over byen og det perfekte sted for en piknik i det grønne.

Ikke langt fra Skansen Kronan ligger Haga – en bydel med pittoresk trehusbebyggelse fra 1800-tallet. Området huser en masse små butikker, kafér og restauranter og er derfor perfekt for en handletur eller en spisepause. Har du bruk for lengre tids avslapping kan du også gi deg selv en hel dag på Hagabadet spa – opprinnelig et folkebad fra 1800-tallet som var en del av forebyggelsen mot blant annet kolera.

Om kvelden når sulten melder seg er det beste sted å være Linnégatan som går fra Järntorget til Linnéplatsen. Her finner du en høy konsentrasjon av forskjellige restauranter i alle prisklasser.

Hvis det frister med en tur til hyggelige Gøteborg, kan du nå få billige flybilletter fra Kristiansand
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.