Charterreiser til Lago de Garda

Charterreiser til Lago de Garda

Chartertur til vakre Gardasjøen

Bedøm reisemålet
4,5
(51 bedømmelser)
Italias største innsjø er Gardasjøen som ligger nord i landet. Sjøen ble utgravd i løpet av den siste istiden fra isbreer i Alpene, i dag er området et yndet turistmål med hoteller og badesteder langs hele kysten.

Attraksjoner rundt Gardasjøen

Områdene rundt Gardasjøen er spekket med eldgamle attraksjoner og vakker arkitektur for den besøkende. Eiendommen, Il Vittoriale degli Italiani, til poeten og soldaten Gabriele d’Annunzio er bombastisk, ekstravagant og verdt et besøk. Isola del Garda er en liten øy som eies av Contessa Cavazza som bor på øyen. Her ligger luksuriøse hager og flotte bygninger som er åpen for tilreisende.

Sirmione er en egen kommune i provinsen Brescia og ligger fabelaktig plassert ved Gardasjøen. Her finnes viktige historiske landemerker som er verdt å få med seg. Castello Scaligero er i dag et museum som ble begynt bygget allerede i 1338. Omvisning i slottets rom og muligheten for å oppleve de tradisjonelle industriene som fiske, olivenolje produksjon og sitrondyrking gjør det til en interessant opplevelse for de tilreisende. De to kirkene Santa Maria Maggiore og San Pieto in Mavino er plassert sentralt og arkitekturiske skatter.

Aktiviteter ved Gardasjøen

I områdene rundt Gardasjøen tilbys varierte opplevelsturer både på land og på vann. For den eventyrlystne er en reise med gondolbanen 1769 meter over havet en mulighet for å oppleve fantastisk utsikt. Den roterende gondolen gjør det mulig å se både sjøen og fjellene rundt. I tillegg finnes det flere sykkelturer til fabelaktige utsiktspunkter som anbefales. Parco Archeologico Rocca di Manerba er beskyttet av UNESCO og er et av vakkert naturreservat der noen av de beste strendene i området ligger. Gardaland er en opplevelsesbark som passer perfekt for barnefamilier.

Gardesjøen ligger og venter på deg og dine. Finn din charterreise allerede i dag og opplev eldgammel historie, fantastiske strender og natur.

Charterreiser och reiser til Italia

Charterselskaper med charterreiser til Lago de Garda

Billige charterreiser med Escapeaway
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.