Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Durban

Fakta

Top
Lokalt navn
Durban
Innbyggere
900.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 i Durban.

Beste tid å reise

Top
Durban kan besøkes hele året. Byen har et nesten subtropisk klima som gjør at det er varmt på alle årstider. Også om vinteren kan man altså dyrke de herlige strendene ved byen og nyte det vakre landskapet.

Kultur og underholdning

Top
Durban har flere museer og spennende gallerier med lokal kunst, og markeder og moskéer man kan gå på oppdagelse i. Byen har også et stort utvalg av teater, musikk og dans, og nattelivet er helt topp. Byen er fantastisk for de som vil leke seg med vannsport. Om høsten er det en festival hvor hovedbegivenheten er å gå på glødende kull.

Overnatting / Hotell

Top
Det er ikke vanskelig å finne hotel i Durban. Byen har både billige etstjernes og luksuriøse femstjernes hoteller. Det er dessuten mange B&B og gjestgiverier, som regel billige. Det er gode campingmuligheter i området omkring Durban. Bestill hotell i Durban her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan ikke bare stoppe en taxi på gaten, man skal ringe fra holdeplassen.

Annen transport

Det er et godt lokalt bussnetverk i Durban, og man kan ta tog til andre byer i Sørafrika. Man kan også benytte en combitaxi. De kjører over lengre strekninger og er billige, men ikke helt ufarlige.

Spesielle forhold

Top
Blir det for varmt i Durban, kan man besøke de botaniske hagene nord for byen, hvor det er skyggefullt og behagelig.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.