Severdigheter Durban

Severdigheter

Det indiske kvarteret (Durban)
Durban har en betydelig konsentrasjon av indere, og vest for byens sentrum ligger det indiske kvarteret. Området er fargerikt og livlig. Her finnes markeder, templer og velbevarte bygninger fra århundredskiftet. Det indiske kvarteret har også flere moskéer, blant annet Juma Musjid Moskeen.
Forstaden Cato Minor (Durban)
Den vestlige forstaden Cato Minor er en fascinerende blanding av fattige hytter og blikkskur og vakre templer. Her ligger templet med det lange navnet Shree Alayam Second River Hindu Temple, som hver høst danner ramme om en festival hvor hovedbegivenheten er å gå på glødende kull.
Rådhuset (Durban)
Det imponerende rådhuset i Durban er mer enn et rådhus. I den store bygningen finnes også en flott samling svart sørafrikansk kunst og et spennende naturvitenskapelig museum.
Strendene i Durban (Durban)
Durbans strender er fantastiske. Hovedstranden the Golden Mile strekker seg over seks kilometer og tiltrekker mange mennesker. Desverre også tyver. De mindre strendene, som går i både nordlig og sørlig retning er sikrere, roligere og ikke så overbefolkede.

Område og byguider

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.