Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Drakensberg

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 3 860,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Drakensberg

Reiseforberedelse

Top

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 ved Drakensberg.

Kultur og underholdning

Det er flotte muligheter for turer og fjellklatring på Drakensberg. Området har også gode ridemuligheter i den praktfulle naturen; mange steder er rike på flora og fauna. Et besøk på Drakensberg byr også på muligheten for en tur i Royal Natal National Park, hvor man kan se et fantastisk amfiteater. Mange hoteller i området tilbyr forskjellige sportsaktiviteter, f.eks. riding og tennis.

Overnatting / Hotell

Top
Det er mange hoteller i området, og både store hotelkjeder og mindre, billige hoteller tilbyr overnatting. Man kan også leie seg inn på B&B eller gjestgiverier, eller benytte en av campingplassene i området, hvor man både kan slå opp sitt eget telt eller leie en campingvogn. Bestill hotell i Drakensberg her

Lokal transport

Top

Taxi

Skal man ha tak i en taxi skal man selv ringe fra en holdeplass (som der selvfølgelig ikke er mange av i fjellene). Men det kan godt la seg gjøre å komme med taxi til og fra hovedattraksjonene i området.

Annen transport

Der går særlige minibusser mellom hovedattraksjonene, og det går også alminnelige busser fra Ladysmith, Bergville og Durban til Drakensbergs hovedattraksjoner. Man kan også benytte en combitaxi, som kjører lengre strekninger. Disse er imidlertid ikke helt ufarlige.

Spesielle forhold

Top
Legg merke til det fantastiske fuglelivet i fjellene. Drar man opp i fjellene når man på et tidspunkt til ørnenes og gribbenes rike. En opplevelse som fremkaller kuldegysninger hos de fleste.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.