Severdigheter Cape Town

Severdigheter

Den Victorianske Havn (Cape Town)
Den gamle victorianske havnen i Cape Town er trekkplaster for mange turister og beboere. Stedet har ofte gratis underholdning, og det er et stort tilbud av butikker, kaféer, barer og restauranter. Vannsports- og shoppingfascilitetene er også fremragende her.
Det gode håps slott og Det afrikanske Museum (Cape Town)
Det gode håps slott (Castle of Good Hope) ble bygget mellom 1666 og 1679 og er en av de eldste europeiske bygningene i Sørafrika. Det afrikanske Museum er et artig og litt fryktinngytende sted. Her kan man se utstoppede afrikanske dyr av alle slag og blodtørstige dinosaurer.
Kirtenbosch Botaniske Hage (Cape Town)
Kirtenbosch Botaniske Hage ligger på den østlige siden av Table Mountain. Hagen er utrolig vakker og idyllisk. Det gror nesten kun viltvoksende planter i hagen.
Tablefjellet (Cape Town)
Table Mountain er en populær attraksjon i Cape Town, og mange tar gondolen opp. Turen er dyr, men den er verdt det. Hvis det er klart vær er utsikten fra toppen fantastisk, og man kan gå noen flotte turer i området, spesielt om våren når blomstene står i fullt flor.

Område og byguider

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.