Flamingoer står ved strandkanten til en tropisk øy med hvit sand og turkis vann.

Reiser til Aruba

Den vakre øya Aruba ligger i det sørlige Karibien. Med sine hvite sandstrender, varme klima og vennlige atmosfære er Aruba en populær destinasjon for reisende fra hele verden.

Billige reiser til Aruba

Fra Oslo

Fra Bergen

Billige reiser til Aruba

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort Double/Double - 1 bedroom - Premium
Aruba 25. sep fra Oslo 7 netter
20 595,- Velg
Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort Suite 1 bedroom - King - Premium
Aruba 3. nov fra Stavanger Sola 7 netter
20 795,- Velg
Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort Double/Double - 1 bedroom - Premium
Aruba 1. sep fra Bergen Flesland 7 netter
21 595,- Velg
Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort Double/Double - 1 bedroom - Premium
Aruba 8. nov fra Trondheim Værnes 7 netter
21 795,- Velg

Reiser til Aruba – vakre strender og dykkeparadis

Den vakre øya Aruba ligger i det sørlige Karibia. Med sine hvite sandstrender, varme klima og vennlige atmosfære er Aruba en populær destinasjon for reisende fra hele verden.

Beste strender og dykkeparadis i Aruba

Aruba er berømt for sine helt spesielle strender. Eagle Beach og Palm Beach er to av øyas mest kjente strandområder, som strekker seg over flere kilometer med krystallklart vann og myk, hvit sand.

Aruba er også kjent for sine fantastiske dykkesteder. Det klare vannet og de fargerike fiskene gjør øya til et dykkeparadis. Utforsk verden under havoverflaten fylt med korallrev, skipsvrak og tropiske fisk.

Muligheter for å spise & drikke på Aruba

Mat og drikke på Aruba er en god blanding av lokale spesialiteter og internasjonale kulinariske opplevelser. Her er noen av de mest populære rettene og drikkene:
Keshi Yena, Sopi di Piska, Ceviche og Pastechi. I tillegg bør du prøve noen av de friske fruktene som dyrkes på øya, som for eksempel papaya, mango, ananas og kokosnøtter.

Når du reiser til Aruba, kan du slukke tørsten med Arubansk Aloe vera, som øya er kjent for. De forskjellige Aloe vera-drikker sies å ha helbredende egenskaper. Prøv også Arubas lokale øl, Balashi, eller den fargerike signaturcocktailen Aruba Ariba.

Mulighetene for shopping på Aruba

Aruba er kjent for sitt gode utvalg av shoppingmuligheter – spesielt i hovedstaden Oranjestad. Her finner du flere kjøpesentre, blant annet Renaissance Mall, Royal Plaza Mall og Palm Beach Plaza.

Vil du heller være ute, kan du shoppe på Renaissance Marketplace, i Main Street eller på markeder hvor du kan kjøpe kunsthåndverk, matvarer og suvenirer.

Utflukter på Aruba

Besøk Oranjestad og opplev den fargerike nederlandske kolonialarkitekturen, lokale markeder, kunstgallerier og museer som forteller historien om øyas kulturelle arv.

Er du glad i naturen, bør du besøke Arikok nasjonalpark. Den uberørte naturparken dekker rundt 20% av øya og byr på ørkenlignende landskap, kaktusmarker, unike klippeformasjoner og naturlig skapte svømmebassenger.

Når er det best å reise til Aruba?

Aruba er et populært reisemål året rundt på grunn av sitt konstante varme klima og behagelige temperaturer. Aruba ligger utenfor orkanbeltet og har derfor ingen egentlig orkansesong.

Den mest populære turistsesongen, når de fleste reiser til Aruba, er likevel fra desember til april, når været er solrikt, tørt og varmt med dagtemperaturer mellom 27°C og 32°C.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Aruba | Charterresor till Aruba

Charterselskaper med charterreiser til Aruba

  • Billige charterreiser med Ving