En kvinne betrakter bylandskapet og solnedgangen fra flyvinduet.

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Visby

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Visby

Visby som går under navnet ”rosenes og ruinenes by” er den eneste byen på øyen Gotland og har siden 1995 vært på UNESCOs verdensarvliste. Visby er et svært populært reisemål om sommeren med flere tusen tilreisende turister.

Attraksjoner i Visby
Visby ringmur er en av de mest kjente attraksjonene og datert helt tilbake til 1200-tallet. Den er 3,5 kilometer lang med sammenlagt 44 tårn. Som en viktig by fra Hansatiden finnes flere kirkeruiner som er verdt besøket. Det samme er Santa Maria som i dag er Visbys domkirke.

Gotlands museum er regionsmuseet for kunst, kulturhistorie og arkeologi ble grunnlagt allerede i 1875 og er populært blant tilreisende. Byen har rundt 150 middelalderhus som er godt bevart, blant annet er Gamla Apoteket som ligger mellom Strandgatan og Lybska Gränd verdt et besøk.

Opplevelser i Visby og omheng

Kun en mil sør for Visby ligger fornøyelsesparken Kneippbyn som er en kombinasjon av et sommer- og vannland. Her kan du besøke den originale ”Villa Villekulla” fra spillefilmen om Pippi Langstrømpe av den folkekjære forfatteren Astrid Lindgren. Den botaniske hagen ligger nær havet og strandpromenaden i Visby. Rett nord for Visby ligger naturreservatet Galgeberget. Navnet har stedet fått etter galger der man henrettet fanger helt frem til 1845. Steinmur og påler står der fortsatt til skue for tilreisende.

Fårö ligger helt nord på Gotland er svært annerledes enn resten av øyen, noe som gjør den til en opplevelse å besøke. Den mest berømte innbyggeren var uten tvil Ingmar Bergman som hadde sommerhus på Fårö. Hver sommer valfarter filmentusiaster dit i forbindelse med den årlige Bergman-uken som arrangeres i dette fredlige paradiset.

Billige flybilletter fra Sandefjord til Visby gir deg og dine muligheten til å ta del i alt det Gotland har å by på året rundt.