Reiseguide til Østkysten

- Velg sted -

Fakta

Top
Lokalt navn
Atlantic Coast

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Barbados` østkyst kan besøkes året rundt. Det er strålende sol stort sett hele året, men det kan fort bli svært varmt. Det kan derfor være mest behagelig å besøke øya mellom desember og mai. Temperaturen i disse månedene er litt lavere, og det regner mindre enn ellers i året.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid), er den 06.00 på østkysten Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid), er den 07.00 på østkysten

Kultur og underholdning

Flere av festivalene på Barbados feires over hele øya. I mars holdes for eksempel Holders Season som er en stor kulturell festival som varer en hel måned. Festivalen er den største kulturelle begivenheten i året.

Overnatting / Hotell

Top
Overnattingsmulighetene på østkysten er færre enn i resten av landet. Det finnes allikevel noen hoteller og pensjonater i området. Bestill hotell i Østkysten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lett å finne en taxi i alle byene på østkysten. De kjører ikke med taksameter, så det kan være en god idé å avtale prisen på forhånd.

Spesielle forhold

Top
Havet på østkysten kan være voldsomt med mange understrømmer. Man bør derfor være en meget erfaren svømmer hvis man vil svømme langs kysten.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.