Reiseguide til Den karibiske kysten

- Velg sted -

Fakta

Top
Lokalt navn
Caribbean Coast

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Det er sol på den karibiske kyst mesteparten av året, men hvis man vil unngå de varmeste periodene kan det være lurt å besøke øya mellom desember og mai. Da er det litt kjøligere og sjeldent regn.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid), er den 06.00 på den karibiske kyst. Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid), er den 07.00 på den karibiske kyst.

Kultur og underholdning

I februar holdes Holetown-festivalen. Her feirer man de første innflyttere fra England som kom i 1627. Festivalen varer i flere uker og inneholder blant annet gatemarkeder, musikkfestivaler og et gateløp. De fleste andre festivaler foregår i eller omkring hovedstaden Bridgetown.

Overnatting / Hotell

Top
Det er mange gode overnattingsmuligheter på den karibiske kyst. Det finnes hoteller i alle prisklasser og for enhver smak. I tillegg til dette er det, spesielt på den sydlige del av kysten, muligheter for å leie hus eller leiligheter. Å leie leilighet er en av de billigste overnattingsalternativene på øya. Bestill hotell i Den karibiske kysten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er mange turister på den karibiske kyst og derfor også mange taxier. Det er ingen problemer å praie en taxi i området, men det kan være en idé å avtale prisen på forhånd ettersom de ikke kjører med taksameter.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.