Billige flybilletter fra Stavanger Sola til London, Heathrow

Reis fra
Nyhet! Få priser fra flere avreiselufthavner i ett og samme søkeresultat. Klikk på plusstegnet for å velge opptil fire avreiselufthavner.
Reis til
Avreise
Hjemreise
Vi sammenligner flypriser fra... … og mange, mange flere.

Fra Stavanger Sola til London, Heathrow

London er en megaby med over 8 millioner innbyggere. Den larmende, energifyldte og fargerike byen regnes som en av verdens viktigste metropoler, og er et internasjonalt sentrum innenfor både historie, kultur, mote, musikk, finans, handel og politikk.

Heathrow Airport - Londons travleste flyplass

Heathrow er Londons mest bynære flyplass, og med den effektive Heathrow Express tar turen til sentrum bare 15 minutter. Flyplassen har på grunn av det store antall ruter og reisende og følgende lange køer og ventetider, hatt et dårlig rykte. Men etter at terminal 5 åpnet i 2008, er effektiviteten igjen etablert. Flyplassen har et variert tilbud av både butikker og spisesteder, og et effektivt transportsystem enten man velger buss eller tog til og fra flyplassen.

I London med barn

En tur til en storby som London med unger er ikke nødvendigvis det beste bud på en god ferie, men hvis man planlegger litt kan det også bli en fantastisk opplevelse.

Mange av Londons museer tilbyr aktiviteter for barn, både store og små, og som eksempel kan The Science Museum (Vitenskapsmuseet) anbefales. Utstillingene er stort sett interaktive og har utvalgte områder som egner seg for de helt små. De forskjellige etasjene i huset har områder som egner seg for utvalgte aldersgrupper, med alt fra vannlek for de helt små, Pattern Pod med fokus på gjenkjennelse av mønstre for 5-7-åringene til den populære avfyringsrampen som appellerer til unger i alle aldersgrupper.

London Zoo i Regent’s Park er også et besøk verdt. Den zoologiske hagen er en av verdens eldste, og har både tigre, giraffer slanger og bjørner på et overskuelig område. I tillegg er parken verdt et besøk i seg selv og opplagt for en avslappende piknik i det grønne.

Du får billige flybilletter til deg og familien til London Heathrow fra Stavanger/Sola.

Finn reisen til London, Heathrow her

 
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1.000 internettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
 
 
Spar penger på din neste reise - last ned vår gratis e-bok med gode råd og tips
Boken inneholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter og restplasser
  • Hoteller og leiebil
Pluss et nytt kapittel med mange råd om hvordan du sparer penger på selve reisen.
Samtidig blir du opprettet som mottaker av vårt nyhetsbrev med gode reisetips og billige reiser.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK