Storbyferie – finn de billigste storbyferiene på Travelmarket
Storbyferie

Storbyferie

Storbyferie? Her finner du spennende reisetilbud!
Over hele verden lokker storbyene med et vell av opplevelser. Felles for dem alle er den typiske storbystemningen, det hektiske miljøet og alle aktivitetsmulighetene. Storbyer inneholder dermed mange av de samme elementene, men hver bys individuelle særpreg, basert på kulturelle forskjeller, gjør at man ikke kan la være med å utforske nye storbyer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Abu Dhabi
Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det er en moderne by med masser av skyskrapere og andre byggverk fra det 19. århundre. Tross det moderne utseende, finner man i byen blant annet et hyggelig lite fiskemarked og en fremragende sandstrand.
Storbyferie Abu Dhabi

Adelaide
South Australia hovedstad imponerer med sin moderne arkitektur, der blander sig med charmerende restaurerede bygninger. Byen er statens kulturelle højborg, og i løbet af året bliver der afholdt adskillige festivaler. En del af byens restauranter og caféer er placeret i de imponerende bakker omkring Adelaide.
Storbyferie Adelaide

Amman
Amman er hovedstaden i Jordan. Byen er sjarmerende og preget av sin vennlige og imøtekommende befolkning. Byens arkeologiske museum byr på spennende utstillinger.
Storbyferie Amman

Amsterdam
Amsterdam er en hyggelig og sjarmerende by hvor man kan oppleve verkene til landets store malere i det berømte museumskvarteret. Det er også stedet som er kjent for sitt Red light district og hvor mange av landets prostituerte holder til.
Storbyferie Amsterdam

Ankara
Ankara, Tyrkias hovedstad, ligger i det sentrale Anatolia og er omgitt av ørken. Her har regjeringen hovedsete, men byen har også andre attraksjoner. Blant annet det bysantinske citadel, Hizar.
Storbyferie Ankara

Asunción
Hovedstaden ved elven Río Paraguay er aksen hele Paraguay snurrer rundt. Allikevel er ikke tempoet her spesielt høyt. Skyskraperne har ennå ikke fått overtaket i byen, så solen når lett ned til de idylliske gatebildene. Asunción ser ut til å ha stoppet opp en gang i fortiden.
Storbyferie Asunción

Athen
Er man interessert i historie eller bare glad i imponerende attraksjoner, så er Athen byen. Her finner man Gudenes gamle by Akropolis, med utsøkte templer. Athen var også stedet hvor de gamle greske tragediene fant sted, og det merker man tydelig når man går en tur i den gamle bydelen Plaka. Athen er en fantastisk storby.
Storbyferie Athen

Auckland
Auckland er den største byen i New Zealand. Byen består faktisk av mange små byer som er blitt til en stor. Auckland ligger til sjøen, og havnen i byen er et fantastisk sted å gå på oppdagelse. Dessuten ligger byen i et helt utrolig naturlandskap omkranset av åser og fjell.
Storbyferie Auckland

Bangkok
Den Thailandske hovedstaden Bangkok sover aldri. Døgnet rundt syder byen, med alle de vakre, buddistiske templene, av liv. Om dagen preger buddistiske munker i safrangule drakter bybilldet, og om natten gjør lettkledde piker sin entre. På markedene selges brukskunst, klær og elektronikk til rimelige priser, mens velsmakende, krydret mat og fersk frukt selges på hvert gatehjørne. Bangkok er et utmerket utgangspunkt for en videre reise i Thailand eller resten av Asia.
Storbyferie Bangkok

Barcelona
Barcelona er byen kan tilby turister alt. Her er fantastiske kulturelle og historiske severdigheder til flere dager. Blir man trøtt av å vandre rundt i byen, kan man slappe av på de fremragende hvite sandstrendende som byen også kan tilby.
Storbyferie Barcelona

Beirut
Hovedstaden, som stort sett ble utslettet under krigen, er nå gjenoppbygget og kan hilse turister velkommen. Her kan man kjøpe dyre merkeklær, rusle på promenaden, svømme i Middelhavet, utforske nattelivet og slappe av.
Storbyferie Beirut

Berlin
En storbyferie i Berlin er den typen ferie du kan fylle med opplevelser fra start til slutt. Du kan faktisk bli litt overveldet hvis du tror du kan kan få sett alt på et par dager, for det er ikke mulig. Derfor e det en god idé å planlegge hva du vil oppleve før du rejser. På den måten er du mer fokusert og få sett akkurat det du selv ønsker. Av spennende "must sees" kan vi nevne Brandenburger Tor, Muren, Reichstag, Under den Linden og Kurfürstendamm. Det er likevel bare et lite utvalg av Berlins mange severdigheter. En storbyferie i Berlin må bare oppleves.
Storbyferie Berlin

Bilbo
Bilbao er Baskerlandets hovedstad og en stor industriby. Det lyder ikke umiddelbart tiltrækkende, men Bilbao er mere end det. Byen er centrum for mange højere læreanstalter og et væld af udenlandske studerende læser i byen, så der er et festligt natteliv. Desuden er Guggenheim Museet i Bilbao et must-see, hvis man er i Baskerlandet. Spaniens pendant til Guggenheim Museet i New York er et fascinerende stykke arkitektur.
Storbyferie Bilbo

Birmingham
Birmingham er barn av den industrielle revolusjon og det Birmingham vi ser i dag oppstod i den mekaniske tids tidligere dage og har flere kanaler enn Venezia. Nå i de mer moderne tider er byen en dynamisk forretningsby og tilbyr en kulturell scene sammenligbar med Londons og et anderledes og livlig miks av shopping attraksjoner, et dynamisk natteliv og mange internasjonale begivenheter. Det er ikke mangel på utstillinger og det er adgang til noen av Englands vakreste naturlandskaper.
Storbyferie Birmingham

Bratislava
På overflaten er Bratislava ikke så flott, men ved nærmere bekjentskap er Slovakias hovedstad imidlertid et spennende møte med mange forskjellige folkeslag og et utall av opplevelser innenfor kultur, arkitektur og historie.
Storbyferie Bratislava

Brighton
Brighton er innbegrepet på den tradisjonelle engelske kystby. Det var i utganspunktet en fiskerlandsby, men ble populær på midten av 1800 tallet da kystferie ble en royal trend.
Storbyferie Brighton

Budapest
Ungarns hovedstad Budapest er landets sentrum i forhold til kultur. Det er her det skjer. Budapest er preget av vakre bulevarder, grønne parker og imponerende bygninger. Det er ikke for ingenting at byen blir kalt Øst-Europas Paris.
Storbyferie Budapest

Buenos Aires
Med den forførende tango i det ene øret og en mobiltelefon presset mot det andre lever Buenos Aires innbyggerne et moderne liv i en historisk by. Teater, musikk og røde saftige biffer av det berømte argentinske oksekjøttet skylles ned med landets vidunderlige rødvin.
Storbyferie Buenos Aires

Calcutta
Calcutta er Indias kulturhovedstad, og har noen særdeles vakre områder. Byen er bare 300 år gammel, og mer eller mindre en britisk oppfinnelse
Storbyferie Calcutta

Cape Town
Cape Town er en forunderlig blanding av en moderne vestlig verden og den tredje verden. Byen er Sørafrikas parlamentariske hovedstad og ligger ved foten av Tablefjellet med utsikt over det Atlantiske hav. Skjønnhetsmessig er det vanskelig å finne en by i verden som kan hamle opp med Cape Town.
Storbyferie Cape Town

Cardiff
Cardiff er en ung og pulserende by med flere moderne rekonstruerte bygninger og vakker arkitektur. Byen er omringet av interessante plasser og underholdning som er lett tilgjengelig med den nye offentlige transporten.
Storbyferie Cardiff

Chennai (Madras)
Chennai var tidligere kjent under navnet Madras. Mange kolonimakter har kommet inn i India denne veien, og skulle man være interessert i kolonihistorie er Chennai det rette stedet.
Storbyferie Chennai (Madras)

Chicago
I Chicago finner man en flott sammensatt kultur fra de mange forskjellige folkeslagene, som bor i byen. Den sammensatte kulturen tydeliggjøres blant annet ved en stor tradisjon for jazz og blues, i byens arkitektur og gjennom mange av byens fremragende restauranter.
Storbyferie Chicago

Dubai
Byen Dubai er en viktig handelsby og har vært det i mer enn 100 år. Dubai er en storby med internasjonalt preg, men byen har samtidig lyktes i å bevare en hyggelig og sjarmerende atmosfære som gjør den til et godt og behagelig sted å være.
Storbyferie Dubai

Dublin
Enten man interesserer seg for kirker, museer og arkitektur eller heller vil nyte nattelivet, underholdning og kultur, er Irlands hovedstad et sant mekka som bare venter på å bli opplevd.
Storbyferie Dublin

Dubrovnik
Dubrovnik er en helt spesiell opplevelse, og er nok en av de største severdighetene i Kroatia. Byen er flere tusen år gammel, og hadde sin storhetstid i det første årtusen etter vår tidsregning. Byen huser fantastiske, gamle bygninger, som bare står og venter på å bli utforsket av besøkende.
Storbyferie Dubrovnik

Durban
I KwaZulu Natal provinsen ligger havnebyen Durban. Durban er i dag kjent som en festlig by med et heftig natteliv, og den tiltrekker seg mange unge reisende. Været og sjøen er varmt året rundt, og Durban har lange strender med gode forhold for surfere.
Storbyferie Durban

Edinburgh
Edinburgh har festivaler og underholdning hele året, noe som gjør at byen som regel svømmer over av kunst, teater og musikk på gatene og på gallerier og konsertsaler. Byens kulturliv er usedvanlig rikt. Uansett hva man foretrekker, finner man noe å glede seg over her. Man kan rusle rundt i middelaldergatene eller i den georgiske nybyen, ta til seg de store kontrastene og fornemme stemningen. Som Robert Louis Stevenson sa en gang: "Edinburgh er hva Paris burde vært."
Storbyferie Edinburgh

Firenze
Historisk og kulturelt er Firenze en kjempeopplevelse. Selv om det i perioder kommer mange turister, er det en god atmosfære i byen, som minner én om de tider hvor byen betød så mye for den kulturelle og politiske utviklingen i Europa.
Storbyferie Firenze

Geneve
Geneve er, som mange av Sveits' byer, både gammel og moderne. Byen ligger mellom elven Rhône og Genfersjøen. Herifra har man utsikt til gamle borger og snøkledde tinder. Byen er internasjonal hovedstad og base for mange internasjonale organisasjoner.
Storbyferie Geneve

Glasgow
Glasgow ligger bare 48 kilometer fra Edinburgh og umiddelbart skulle man tro at byen bare hadde status som naboby til hovedstaden. Uheldigvis har Glasgow hatt en del dårlig presseomtale, men ser man for seg en grå, trist og kjedelig by, er man helt på villspor. Glasgow har fantastisk mye å tilby. Det er en pulserende og interessant storby hvor de lokale er kjent for sin spesielle humor, da de har evnen til å le i motgang. Glasgow har mye annet som gjør byen til et svært attraktivt turistmål.
Storbyferie Glasgow

Godthåb
På Grønlands vestkyst ligger Grønlands hovedstad, Nuuk eller Godthåd. Byen danner rammen om landets kulturliv, og her finnes blant annet landets nasjonalmuseum. Byen har en fantastisk vakker beliggenhet på et nes omgitt av vann.
Storbyferie Godthåb

Helsingfors
Finlands hovedstad Helsinki ligger på en halvøy. Vannet er her, som i resten av Finland, et dominerende element. Ca en fjerdedel av Finlands befolkning bor i Helsinki området, så byen er en riktig storby og har mange muligheter og kulturelle tilbud.
Storbyferie Helsingfors

Jerusalem
Jerusalem er hjemsted for et av de mest hellige stedene i verden. I byen møter man jødiske menn med ørekrøller, uniformerte soldater og masser av turister. Byen bugner av severdigheter som hvert år blir besøkt av hopevis av reisende.
Storbyferie Jerusalem

Johannesburg
Johannesburg er den største byen i Sørafrika. Den er overbefolket, støyende og mange steder stygg, men den har også puls, farger og et fantastisk klima. Mange foretrekker å skynde seg gjennom Johannesburg med et fast grep om alle verdigjenstander, men hvis man vil se alle sider av Sørafrika skal man besøke Johannesburg.
Storbyferie Johannesburg

Kairo
Kairo er både en moderne storby og en hyggelig handelsby med sjarmerende markeder. Her finner man alt en storby skal inneholde. Vanvittig og larmende trafikk, men også gamle bygninger som viser imponerende arkitektur.
Storbyferie Kairo

Kaunas
Kaunas, Litauens nest største by, oser i dag av fred og idyll på grunn av sine mange gamle hus, men slik har det ikke alltid vært. Først nazistene, og siden russerne har flere ganger på grusomme måter holdt på å utradere den historiske byen.
Storbyferie Kaunas

Kiev
Byen Kiev har, siden grunnleggelsen i det 5. Århundret, vært utsatt for mye. Byen har overlevet invasjon, ødeleggelse og branner. I dagens Kiev finner man gamle historiske bygninger og museer som forteller byens fantastiske historie.
Storbyferie Kiev

Kosice
Med nesten 250.000 innbyggere er Kosice Slovakias nest største by. Denne gamle handelsbastionen som ligger i den østlige delen av landet er et reisemål med mange serverdigheter og et godt kulturliv.
Storbyferie Kosice

Krakow
Krakow er Polens kulturelle sentrum nummer en. Det er i hvert fall det inntrykk som etterlates når turister har besøkt den vakre byen, hvis historie kan spores tilbake til eldre steinalder.
Storbyferie Krakow

Kyoto
For de historisk interesserte er Kyoto en perle. Som Japans gamle hovedstad byr byen på utallige arkitektoniske og seremonielle opplevelser. Her lever blant annet Japans teseremoni som ingen andre steder. Dette er tradisjonenes høyborg.
Storbyferie Kyoto

Lisboa
Lisboa er Portugals hovedstad. Her finner man gamle bygninger side om side med nye, som gir en følelse av en sammensatt og koselig by. Portugal har mange kjælenavn, og et av dem er « alle sjømenns hvite mor ».
Storbyferie Lisboa

Liverpool
I 1207 utskrev Kong John et rettighetsbrev til bosettere om å etablere en havn ved elven Mersey og 713 år senere er det fortsatt Englands andre store havn av betydning. Liverpool er en by med sterk identitetsfølelse og assosieres verden over med The Beatles. Byen består av minedrift fra det 19 århundre, kontorbygninger og beboelse sammen med fog, måker og levningene etter tidligere tider. Årene med økonomisk nedgang har etterlatt byen med en merkelig kombinasjon av storhet og elendighet og det er det som gjør Liverpool så spesiell. Den er rik - på sjarm, atmosfære og ting å ta seg til en regnfylt dag. Carl Jung refererte til det som "the pool of life".
Storbyferie Liverpool

London
London er en hovedstad som fint kan besøkes året rundt. Om sommeren er det flere turister enn ellers i året, men prisene holder seg stort sett stabile året rundt.
Storbyferie London

Los Angeles
Los Angeles er drømmenes by, og det er her man kan møte de kjente skuespillere på Rodeo Drive. Det er også hit mange amerikanere reiser når de selv drømmer om å treffe lykken og tjene millioner på filmindustrien.
Storbyferie Los Angeles

Luxemburg
Luxemburg er en skjønn storby. Byen har bare 80.000 innbyggere, men har fått til å kombinere småbyens hyggelige sjarm med internasjonale trekk, på en måte som gjør byen til et utmerket sted å oppholde seg.
Storbyferie Luxemburg

Madrid
Madrid er hovedstaden i Spania og det er virkelig en storby. Byen har en pulserende og levende atmosfære. Man finner også gamle hyggelige bydeler hvor ting ikke går så fort og for en sund kan man unnslippe storbyens bankende hjerte.
Storbyferie Madrid

Manchester
Byen er verdenskjent for sitt fotball lag, Manchester United. I de siste 15 årene er Manchester blitt synonymt med uttrykket "Cool Britannia" og har også vakt oppsikt med sine musikk grupper, de mest kjente er Oasis og The Stone Roses. Det er en fin by for turister og sentrum har sett en dramatisk fornyelse, hvor mye er under total renovering. Manchester har aldri snudd ryggen til sin industrielle fortid så det er mange påminnelser om byens oppsvings år. Det er lagt ned mye arbeid for å forberede byen på The Commonwealth Games i 2002. Manchester har en ung atmosfære og mange studenter. Det er et av landets mest spennende byer.
Storbyferie Manchester

Manila
Millionbyen Manila er en moderne storby, selv om den ble grunnlagt for mange hundre år siden. Naturkatastrofer, branner og verdenskriger har gjort det nødvendig med nye bygninger, men byen preges fortsatt av sin fortid som koloniherresete, og den har et yrende natteliv.
Storbyferie Manila

Maribor
Slovenias annen største by Maribor er et økonomisk, kulturelt og forskningsmessig sentrum i landets nordøstlige del. Den hyggelige vinbyen kan tilby et veld av kulturelle arrangementer samt et innblikk i landets vinhistorie.
Storbyferie Maribor

Marseille
Det er gode grunner for å legge turen om Marseille når turen går til Provence på tross av dens rykte som industriby. Denne gamle romerske bastion gjemmer på en viktig del av historien og det er ikke for ingenting at den franske nasjonalmelodi er oppkalt etter Marseille.
Storbyferie Marseille

Mexico City
Mexico City er en stor og bråkete by med over 20 millioner innbyggere. Den kan virke skremmende på førstegangsbesøkende, men kommer man inn under byens overflate finner man vennlige innbyggere og adskillige interessante severdigheter. Har man først besøkt byen, kommer man som regel tilbake.
Storbyferie Mexico City

Milano
Milano er mye mer enn de to store fotballagene og Da Vincis "Den siste Nattverd". Milano er et av Europas største motesentre, har fantastisk mat og en tilsvarende god opera, samt mange gallerier og La Scala museet. Er man i nærheten av Milano. er byen absolutt verdt et besøk.
Storbyferie Milano

Monaco
Flott plassert på en klippe ved La Condamine havnen ligger Monacos fantastiske gamle by, Monaco-Ville. Byen har færre enn 2000 innbyggere, en av dem er Prins Rainier III som bor i det overdådige Palais de Prince.
Storbyferie Monaco

Mumbai (Bombay)
Mumbai er byen hvor man kan slappe av på stranda, se cricketkamper i helgene og reise rundt med røde dobbeltdekkerbusser. Samtidig er området også kjent som "The red light distrikt", et av Asias største slumkvarterer med sterke mafiafamilier.
Storbyferie Mumbai (Bombay)

Nairobi
For 100 år siden fantes det ikke annet enn et vannhull der hvor man i dag kan finne Kenyas pulserende hovedstad. I Nairobi finner man alle storbyens kjennetegn som skyskrapere og brede boulevarder, men ved River Road kan den afrikanske ånd fortsatt oppleves.
Storbyferie Nairobi

Naples
Byen Napoli er et fantastisk sted, hvis man er interessert i historiske bygninger. Her finner man gamle palasser, kirker, slott og museer, som forteller byens historie. Byen ligger i vakre omgivelser ved Napoli bugten, med det imponerende Vesuvius fjellet i bakgrunnen.
Storbyferie Naples

New Orleans
New Orleans rommer mange forskjellige folkeslag, og dette gir byen en helt spesiell og sammensatt kultur. Byen er også kjent for fremragende arkitektur og de mange berømte musikere.
Storbyferie New Orleans

New York
New York er en multikulturell storby med en puls som alltid slår. Byen tiltrekker alle slags mennesker, og har en livlig og kaotisk atmosfære. Dessuten er det her man blant annet finner Frihetsgudinnen, Times Square og Empire State Building.
Storbyferie New York

Nice
Ved den vakre Englebukt ligger en av Rivieraens absolutt viktigste badebyer. Langs stranden boltrer turistene seg, både fra inn-og utland, mens det hyggelige Vieux Nice innbyr til å slentre i de små gatene, sitte på kafè og spise ute i det lune været.
Storbyferie Nice

Oslo
Norges hovedstad, Oslo, rommer en lang og spennende historie. Byen ble grunnlagt helt tilbake i 1050 og har siden da vært vitne til forskjellige makthaveres inntog i landet. I dag er byen en vakker blanding av nye og gamle bygninger, og har en sjarmerende atmosfære.
Storbyferie Oslo

Paris
Paris er stedet man drar for å bli kvitt sin høydeskrekk i Eiffeltårnet, holder hånd og kysser på kaiene langs Seinen. Får spist og drukket perfekte måltider på små restauranter og snust til stemningen som innhyller lysenes by.
Storbyferie Paris

Praha
Når man reiser til Tsjekkia, kommer man ikke utenom et besøk i landets vakre hovedstad Praha. Praha oser av stemning og historie. Byens små gater, gamle bygninger og høye tårn har, gjennom tidene, vært kulisse for mange historiske og kulturelle omveltninger.
Storbyferie Praha

Reykjavik
Islands hovedstad Reykjavik er et godt sted for de turistene som trenger å slappe av etter opplevelser i naturen. Her er både kultur, historie, et spennende natteliv og hva man ellers kan forvente av en hovedstad, selv om den ikke er så stor.
Storbyferie Reykjavik

Roma
Gå ikke glipp av Roma, hvor fortidens legender møter den moderne storby. Her finner du fantastisk arkitektur, imponerende kirker, Forum Romanum og Vatikanet. Besøk også en av de mange kaféene og nyt byens puls.
Storbyferie Roma

Rotterdam
Rotterdam er hjemstedet for Europas største og mest travle havn og det er en herlig opplevelse å gå tur langs havnen, hvor man kan se de enorme skipene blande seg med de noe mindre turistfartøyene.
Storbyferie Rotterdam

San Francisco
San Francisco er en by med en avslappet atmosfære og en imøtekommende befolkning. Byen er blant annet hjemsted for beat-generasjonen og flower power- kulturen, som setter sine tydelige preg på byen og dens befolkning.
Storbyferie San Francisco

Seattle
Byen Seattle er bygd i et formidabelt naturområde. Rundt byen kan man oppleve nydelige innsjøer og imponerende, høye fjell. Byen er dessuten kjent for å ha gode fiske- og skaldyrsrestauranter.
Storbyferie Seattle

Seville
Sevilla er den største byen i Andalusia. Byen kan vise til massevis av imponerende historiske severdigheter som minareten La Giralda og Alcázar Palasset. Er man til tyrefekting, er Sevilla et godt sted å oppleve denne sporten.
Storbyferie Seville

Sofia
Sofia har mange inntrykk til den nysgerrige turist, for her støter Bulgarias gamle kultur sammen med forrige århundres betongkommunisme. Sofia er på en og samme tid både en hyggelig gammel historisk by og en moderne storby av boligblokker og storslåtte partibygninger.
Storbyferie Sofia

St. Petersburg
Russlands nest største by, St. Petersburg, er en av de flotteste og mest lovende turistbyer i hele Europa. De mange flotte bygninger og palasser, som ble reist i tsartiden, er med på å gjøre byen til fremtidens turistmagnet i Øst-Europa.
Storbyferie St. Petersburg

Swansea
Swansea er en by med kontraster. Den livlige byen har noen av de best støttede museene i Wales, og er også lett tilgjengelig der de ligger ved siden av den mest populære kystlinjen og utsikten i byen.
Storbyferie Swansea

Sydney
En klassisk konsert i Operahuset om kvelden, en tur på Bondi-beach eller til det store turist- og innkjøpssenteret Darling Harbour om dagen. I Sydney er alle muligheter åpne.
Storbyferie Sydney

Taipei
Å gå rundt i de tettpakkede gatene og oppleve østens mystikk leve, opp og ned av det pulserende forretningslivet som er preget av vesten, er en opplevelse i seg selv. Men, ellers byr byen mest på en travel hverdag som står i flott kontrast til de omkringliggende landområdene.
Storbyferie Taipei

Tel Aviv
Tel Aviv by er kun femti år gammel og det er derfor ikke historiske bygninger som preger byen. Tel Aviv har derimot fremragende museer, et godt natteliv og hvite sandstrender.
Storbyferie Tel Aviv

Tokyo
Man kommer ikke utenom Tokyo hvis man reiser til Japan. Tokyo byr på østens sjarm og storbyliv på en og samme tid og er du til storbyen vil ikke Tokyo skuffe deg.
Storbyferie Tokyo

Torshavn
Den færøyske hovedstad Torshavn er grunnlagt i 825 og oppkalt etter den nordiske guden Thor. Byen er vakkert beliggende ved Atlanterhavets kyst på øyen Sreymoy. Med sin sentrale beliggenhet har byen utviklet seg til landets kulturelle sentrum.
Storbyferie Torshavn

Tripoli
Libanons nest største by har sterkt preg av Midtøsten. På oppdagelsesferd i basaren kan man gjøre gode kjøp. Utenfor byen er det bademuligheter, og kvelden må gjerne tilbringes på en av kafeene der, mennene sitter med sine vannpiper.
Storbyferie Tripoli

Tunis
Tunis er den byen hvor man skal ta seg tid til å utforske de trange gater, og til å oppleve det pulserende liv i souqen (basar), hvor kjøttet henger fritt, krydder formes i pyramider og parfyme selges i små flasker. Nyt den islamske arkitektur, og se hvordan arabere har blitt inspirert av europeerne -og omvendt. Ettermiddagen tilbringes på en kafé med en vannpipe og backgammon.
Storbyferie Tunis

Valencia
Byen Valencia er Spanias tredje største by. Byen tiltrekker enda ikke så mange turister, men byen har en livlig og sjarmerende atmosfære og kan by på atskillige interessante museer.
Storbyferie Valencia

Valletta
Valletta, Maltas nydelige hovedstad, er et overflødighetshorn av historiske og kulturelle skatter. Byen, som omslutter en av de best bevarte havnene i Europa, er en fryd for sansene.
Storbyferie Valletta

Venezia
Det er ingen tvil om at den romantiske atmosfæren i Venezia er unik. De mange kanalene, fraværet av støyende biler, de smale gatene og fascinerende plassene gjør en gåtur i byen til en spesiel opplevelse. Besøk Venezia og kom levende hjem.
Storbyferie Venezia

Vilnius
Litauens hovedstad Vilnius er en arkitektonisk og historisk perle. Byen er full av gamle, vakre hus, som nyrestaurerte vitner om både fortidens storhet og alle de trange årene under kommunismen.
Storbyferie Vilnius

Washington DC
Washington DC er samlingsstedet for landets mest maktfulle mennesker og byen hvor man finner Det Hvite Hus, som er stedet hvor presidenten bor. I 1790 bestemte Thomas Jefferson og Alexander Hamilton at denne byen skulle være landets hovedstad.
Storbyferie Washington DC

Windhoek
Namibias huvudstad ligger mitt i landet och är en liten förfriskande oas med skiftande temperatur och ganska mycket regn. Tack vare klimatet kan staden bjuda på en mycket rik flora och fauna, vilket det bland annat visas prov på i de många vackra trädgårdarna.
Storbyferie Windhoek

Zagreb
Kroatias hovedstad Zagreb er en veldig allsidig by. Byen er delt inn i tre bydeler, hvor du finner alt det som en hovedstad skal inneholde; Gamle bygninger med imponerende arkitektur, storbystemning og nye moderne bygninger. Denne blandingen gir byen en behagelig og sjarmerende atmosfære.
Storbyferie Zagreb

Aarhus
Århus - Danmarks 2. største by med et indbyggertal på 285.000 indbyggere, hvoraf 30.000 er studerende. Her møder du storbyens levende puls side om side med en nærhed og intimitet, der gør byen til en spændende og tiltalende oplevelse.
Storbyferie Aarhus

 
Søk reiser
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1.000 internettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Sammenlign alle reiser med ett søk