Reiseguide til Torshavn

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 2 450,- Fra 2 144,- -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tórshavn
Innbyggere
15.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge, er den 11.00 i Torshavn.

Beste tid å reise

Top
Som på resten av Færøyene er det høysesong fra juni til september i Torshavn.

Kultur og underholdning

Top
Med sin sentrale beliggenhet er Torshavn Færøyenes kulturelle sentrum, og her finner man flere teatersce-ner. Byen har også flere sportshaller og fotballbaner med kunstgress. De gamle husene i Torshavn er vakre og virkelig verdt et besøk. I august avholdes Torshavn Jazz-, Fólka & Blues Festival, som også tiltrekker utenlandske kunstnere. Olai-festen avholdes den 29. juli.

Overnatting / Hotell

Top
Der er mange gode overnattingsmuligheter i Torshavn. Her finner man et rikt utvalg av hoteller i alle prisklas-ser. Byen har også et glimrende vandrerhjem og en campingplass med gode fasiliteter. Bestill hotell i Torshavn her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lettest å finne en taxi på holdeplassen ved byens rådhus, men man kan også ringe etter en vogn. Ta-xiene har en fast grunntakst og kjører deretter på tid.

Annen transport

Bybusser og rutebiler Bussnettet i Torshavn er godt utbygget. I dagtimene betjenes alle ruter hver halve time og om kvelden hver time. Rutebilene betjener alle ruter ut av Torshavn.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK