Reiseguide til Tokyo

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 12 334,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tokyo
Innbyggere
12.000.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid) er den 19.00 i Tokyo. Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid) er den 20.00 i Tokyo.

Beste tid å reise

Top
Tokyo kan oppleves året rundt og man går ikke tom for opplevelser uansett hvilken årstid man besøker Tokyo på. Men, man bør være oppmerksom på varmen og den høye luftfuktigheten i juni-august. Vær også oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne overnatting omkring nyttår, den gylne uken og i sommersesongen.

Reiselitteratur

Top
Lonely Planet Tokyo Fodors Japan

Kultur og underholdning

Top
Tokyos kulturliv byr på alt fra sumobrytning til karaoke. Det er knyttet mange endeløse og spektakulære sermonier til Japans mange helligdager. Ved O Bon (De dødes fest 7. juli) fylles elvene, sjøene og havnene med lanterner som symboliserer de dødes hjemkomst fra underverdenen.

Overnatting / Hotell

Top
Det er dyrt å overnatte i Tokyo. I kvarterene rundt Ueno, Ikebukuro og Shinjuko finner man de billigste overnattingsstedene. Kvarterene byr også på glimrende japansk mat til rimelige priser. Bestill hotell i Tokyo her

Lokal transport

Top
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.