Severdigheter Sør-Ecuador

Severdigheter

Byen Cuenca (Cuenca)
Cuenca er hovedbyen i området og dens levende gatebilde med hus og kirker fra kolonitiden gjør den til en av landets mest spennende. Det er noen inkaruiner nær byen, men det beste er å bare gå på oppagelse i brosteinsgatene og se på livet i de historiske kulissene. Ikke glem å gå ned til elven hvor kvinnene vasker deres tøy foran noen ualminnelig vakre hus.
Byen Puyo (Puyo)
Byen Puyo ligger ved bredden av en bielv til den store Río Pastaza. Det er en praktfull utsikt fra byen. Det maleriske scenario av fjelltopper som reiser seg over den grønne jungelen er et guddommelig syn som man sent vil glemme. Elven er et godt badested og mens man boltrer seg i det grumsete elvevannet kan man iaktta et særdeles mangfoldigt fugleliv. Grunnleggelsen av byen feires med en ordentlig fest først i mai måned.
Byen Vilcabamba (Sør-Ecuador)
Stedet hvor man slapper av. Vilcabamba er kjent for innbyggernes lange levetid. Ingen vet om det henger sammen med stedets deilige klima, men det som er sikkert er, at omgivelsene er vakre og det er vanskelig å ikke få følelsen av velvære og harmoni når man tar det første åndedraget i den friske luften.
Nasjonalparken Podocarpus (Sør-Ecuador)
Den eneste nasjonalparken i det sydlige Ecuador er hjem for plantearter som ikke finnes noe annet sted på jorden. Fjellsjøene er spredt gavmildt ut over det grønne allsidige fjellandskapet som har et rett spesielt dyreliv. Brillebjørnen, pumaen og en helt spesiel reveart er bare noen av parkens beboere.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Atacames
• Baños
• Cuenca
• Puyo
• Quito
• Rio Bamba
• Saqui
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.