Severdigheter Santiago

Severdigheter

Hovedstaden Santiago (Santiago)
Santiago er hovedstaden i Chile og en moderne storby. Byen er enkel å finne runt i og byr på mange forskjellige severdigheter. For eksempel den historiske Plaza de Armas, Pre-Colombian Museum og Museo de Santiago. Byen lever også om aftenen, hvor en tur til Bellavista, kjent som pariserkvarteret, er en god ende på dagen.
Havnebyen Valparaiso (Santiago)
Valparaiso ligger 120 kilometer nordvest for Santiago og er den viktigste havnebyen i Chile. Byen er plasert mellom kysten og de omkringliggende fjelle. En tur runt på stiene i fjellene gir en fantastisk utsikt over området, mens en tur på havnefronten viser et livligt markedsområde.
Skisport (Santiago)
Den chilenske vinteren er fra juni til oktober, og sneen falder, er det fine skisportsmuligheter i midtlandet i Chile. Der er Farellones-El Colorado, La Parva og Portillo, det alle har gode løyper og mange lifter. Flere av de gode skisportsstedene ligger bare en times kjørsel fra Santiago.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Ancud
• La Serena
• Santiago
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.