Reiser til Vietnam

Reiser til Vietnam

 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Reiser»Vietnam
ReisetypeOsloBergenTrondheim
Flybilletter t/rFra 4.166,---
Charter (fly + hotell)Fra 7.571,-Fra 10.403,--
Prisene er pr. person
VietnamVietnam er landet hvor støyen fra de mange scooterne blander seg med et sjarmerende byliv og en fantastisk natur. Et land som er spekket med liv, farger og dufter samt tradisjoner og religioner. Vietnam er et fortryllende land og et perfekt reisemål for par, backpackere, familier, luksus-reisende og solo-reisende. Hvis du elsker matopplevelser, kultur, adrenalin, natur eller shopping, vil du elske Vietnam.

Du kan reise til Vietnam året rundt, men det er stor forskjell på været i nord og sør. I Nord-Vietnam er det best å reise i perioden oktober til april som er den tørre årstiden i området. Sør-Vietnam har varmt klima hele året og tørr årstid i perioden desember til april. Det sentrale Vietnam er best å besøke i perioden februar til april.

Det finnes mange reisemuligheter i Vietnam, men de fleste reiser fra nord (Hanoi) til sør (Ho Chi Minh) eller fra sør til nord. Men hvor skal du reise på en rundreise? Her er 6 gode forslag:

Hanoi
Bygninger fra den franske kolonitiden, gatekjøkken og familier som spiser rundt boblende gryter på små plaststoler. Små sjarmerende butikker i byens gamle bydel og tusenvis av scootere, motorsykler og sykler som farter inn og ut mellom hverandre - det kan nesten ikke beskrives, det må bare oppleves. Hanoi er hovedstaden i Vietnam og kanskje stedet hvor du vil få den største kulturelle opplevelsen. Dette er byen som aldri sover med sine 6 millioner innbyggere. Her har mye endret seg over det siste århundret.

Halong bay
Tusenvis av små øyer og klippefjell, grotter og huler, drageskip, flytende landsbyer og strender danner bakgrunnen for de vakre båtturene. Halong Bay er en fantastisk opplevelse hvor de fleste drar på en båttur over to netter i det naturskjønne landskapet. Den første natten tilbringes på båten og den andre natten på en av de unike øyene. Halong Bay er vakkert når som helst på dagen, men spesielt når solen går ned over havet og de vakre fargene på himmelen og klippene skaper en fantastisk stemning. Etter middag, et par drinker og karaoke, kan du nyte stjernene på nattehimmelen midt ute på havet. Fra båten vil man også få mulighet til en tur i kajakk eller en svømmetur i løpet av dagen.

Sapa
Praktfulle grønne fjellkjeder, risterrasser, fargerike kostymer, kultur, fotturer og lokale opplevelser. Nord-Vietnam er en opplevelse for alle sanser.  Her kan du vandre på smale stier i fjellene og forbi vakre risterrasser, vannbøfler og tradisjonelle minoritetsgrupper.

Hoi An
Hvis du reiser til Vietnam kan vi anbefale Hoi An, med sine skreddere, kunstgallerier, matlagingsskoler, strender og muligheter for lange sykkelturer. Hoi An er et lite paradis i Vietnam. Dette er en meget avslappende by med massevis av kultur og historie. Byen er preget av fransk, japansk og kinesisk arkitektur hvor sjarmerende skjeve hus i pastellfarger skaper byens unike gater. I den gamle bydelen finner du tusenvis av skreddere hvor du kan få sydd akkurat hva du vil, alt fra klær, sko og vesker. Mens du får klærne sydd kan du sykle til stranden og nyte de store bølgene og se lokalbefolkningen spille fotball på stranden. Byen er også kjent for sine mange matlagingsskoler hvor du i løpet av en kveld kan lære de beste kokkekunster fra en lokal kokk.

Mekong Delta
Hvis du reiser til Vietnam kan du også oppleve fascinerende Mekong Delta, med flytende landsbyer og hverdagsliv. Mekong-deltaet er en kontrastverden av flytende markeder, grønne rismarker og idylliske byer. Deltaet består av et nettverk av elver som renner ut i Sørkinahavet. Området anses å være Vietnams mest fruktbare og produserer nok ris til å brødfø hele landet. Her kan du oppleve fascinerende flytende markeder med livlig handel og vakre båtturer i grønne omgivelser.

Ho Chi Minh
Den pulserende metropolen. Ho Chi Minh (Saigon) er bokstavelig talt en by med liv og røre. Her vil du finne summende gater med travle markedsplasser og små smug som fører til brede bulevarder fra den franske kolonitiden. Et must mens du er i byen, er å oppleve Cu Chi-tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen. Ho Chi Minh er en by som representerer det nye moderne Vietnam og en by som er kjent for sitt pulserende liv.

Bedøm reisemålet 0 (0 bedømmelser)
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK