Reiser til Thailand

Reiser til Thailand

 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Reiser»Thailand
Thailand – Smilets land!Vakre Thailand ønsker deg velkommen med solskinn og varme, eksotisk og vakker natur, flotte kulturopplevelser og med hjertevarme smil og åpne armer.

Det er lett å forelske seg i vakre Thailand. Landet byr på hvite strender og deilig vann med fargerike tropiske fiskearter. Her kan du gå turer i den tropiske naturen med palmer og nydelige blomster, besøke gylne templer og ri på elefanter – en reise til Thailand er en opplevelse for livet.

ReisetypeOsloBergenTrondheim
Flybilletter t/rFra 3.328,-Fra 4.878,-Fra 5.255,-
Charter (fly + hotell)Fra 8.695,---
Prisene er pr. person
Anbefalte opplevelser i ThailandThailand er et fantastisk deilig land å besøke. Her er det alltid noe å se og oppleve uansett om du reiser til Thailand om sommeren eller vinteren, sammen med din partner, familien eller alene.

Strendene i Thailand
Thailand kan skilte med noen av verdens beste strender hvor det tilbys gyllen sand, turkisblått vann og kokospalmer som svaier lett i havbrisen.

Det er lett å forelske seg i strendene når du reiser til Thailand. Her kan du slappe av med en god bok eller følge med på barna når de bygger sandslott på stranden. Det finnes også mange hoteller som leier ut snorkleutstyr som du kan bruke i vannet rett utenfor stranden. Du kan også reise på organiserte snorkle- eller dykketurer med profesjonelle guider. I tillegg vil du også finne steder som tilbyr forskjellige vannsportaktiviteter som vannski, surfing og kajakkpadling.

Thailand er et land med hundrevis av øyer som ligger på begge sider av landet. Men hvor skal du så reise for å oppleve Thailands fantastiske strender? Her har vi listet fem alternativer for deg:

Koh Samui – Avslapping, sol og strender i paradisomgivelser. På Koh Samui tilbys det en avslappet atmosfære og strendene er rene og herlige. Om sommeren er strendene gjerne langgrunne, noe som skaper perfekte omgivelser for familier med barn. Chaweng Beach er øyas største strand og her er det bra med liv for besøkende i alle aldre. Det tilbys mange gode restauranter og et fantastisk uteliv på Koh Samui.

Koh Phi Phi – En liten øygruppe på Thailands vestlige kyst. Her finner du kanskje de vakreste strendene i hele Thailand med kritthvit sand og krystallklart vann som tiltrekker unge så vel som barnefamilier. Hvis du liker å dykke, er en ferie til Koh Phi Phi et perfekt valg.

Krabi – Et fiskerparadis som ligger i et vakkert område med store kalksteinklipper som reiser seg opp fra havet og en regnskog hvor du kan nyte spennende gåturer. Krabi byr på fantastiske snorkelmuligheter og du kan også reise på forskjellige utflukter fra området.

Phuket – Thailands største øy og landets mest besøkte feriested. Her ligger det vakre strender på rekke og rad samt et stort utvalg av hoteller. I Phuket tilbys det en rekke vannsportsaktiviteter og et hav av morsomme og spennende attraksjoner og naturopplevelser samt et hyggelig byliv med lokale markeder og et avslappet natteliv.

Hua Hin – ligger på det thailandske fastlandet og er Thailands eldste badeby samt den thailandske kongefamilies foretrukne feriested. Hua Hins lange flotte strand inviterer til mange timer med avslapning, lek og gåturer for alle aldre. Det finnes flere spennende markeder i Hua Hin, blant annet det velbesøkte nattmarkedet og Hua Hins to ”floating markets”. Restaurantene tilbyr både thailandske og internasjonale retter samt et stort utvalg av fersk fisk og skalldyr.

De gylne templene
Det du kanskje først vil legge merke til i det thailandske gatebildet er de gylne buddhistiske templene som kalles wats. Her kommer lokale thaier for å be, mens besøkende ønskes velkommen innenfor for å nyte litt fred og ro.

Hvis du skal besøke Bangkok eller Chiang Mai mens du er i Thailand, vil vi anbefale deg å besøke minst et par av byenes flotte buddhistiske wats. Bortsett fra de aller største av Bangkoks og Chiang Mais wats er det ofte ikke så mange turister som besøker dem og du vil derfor ha god mulighet for å gå rundt og nyte de vakre opplevelsene samt den deilige roen og freden.

I Bangkok kan det anbefales å besøke: Wat Pho, Wat Mahatat, Wat Tramit og Wat Arun.

I Chiang Mai kan det anbefales å besøke: Wat Phra That Doi Suthep, Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh og Wat Chiang Man.

Den thailandske maten
Når du reiser til Thailand kan du glede deg til den lokale maten. Det thailandske kjøkken er fantastisk og det uansett om du spiser enkel street food eller på en fin restaurant. Det thailandske kjøkken tilbyr karriretter, friske salater, wokretter med nudler, supper og retter med stekt ris. Her kan du både få svært sterk mat eller mindre krydret mat, alt etter hva du foretrekker. Du kan nyte masse frisk frukt og grønt samt små og herlige desserter. Det tilbys også et stort utvalg av forfriskninger sammen med maten eller for seg selv som inkluderer friskpresset juice, kokosnøtter med melk eller vann, brus og herlig thailandsk øl.

Shopping i Thailand
Thailand er et mekka for shoppingelskere. Det er gøy å gå rundt på de lokale markedene hvor du kan kjøpe alt fra klær, leker, CDer, blomster, religiøse figurer og håndlagde smykker og kunstverk til frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt og søtsaker i massevis.

I tillegg tilbys det en rekke vanlige butikker og store kjøpesentre som du er vant med hjemmefra samt gateselgere som går rundt med varene sine på armen eller har en liten bod på siden av veien.

Vanligvis er prisene svært lave i Thailand, men overalt (utenfor kjøpesentrene) er det meningen at du skal prute - og du kan ofte prute deg til en svært lav pris.

Bedøm reisemålet
5
(1 bedømmelse)
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK