Weekendophold

Weekendophold

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Noen ganger kan det være deilig å komme seg vekk litt i helgen. Det er klart du kan slappe av og gjøre noe annet enn resten av uka når man blir hjemme også, men blir det ikke ofte til at du styrer en hel del med klesvask og rydding og innkjøp? Når du virkelig trenger en pause fra hjemmet og hverdagslivet er det på tide med en weekendferie. Det kan enten være bare et to-dagers weekendopphold eller en langhelg. Om du har mest bruk for ro eller opplevelser, eller en blanding av begge deler, bestemmer hva slags tur det skal være.

Bedøm reiseforslag
4,6
(130 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag med Weekendophold

Filtrér på land

Et weekendopphold kan også være en veldig fin måte å få mer tid sammen med sin(e) kjære på. Få snakket mer sammen, pleie parforholdet litt ekstra, spise på restaurant eller få noen morsomme opplevelser sammen med ungene. Europa bugner av flotte storbyer som er perfekte for en weekendferie, og mange kan du fly direkte til fra de store lufthavnene i Norge. Er behovet tvert imot å komme litt vekk fra byen, kan dere dra og oppleve Islands særegne natur og varme kilder, ta en kroferie i frodige Danmark, unne ungene en badelandsferie eller slappe av på et spa-hotell.

Reisebyråer med Weekendophold
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.