Reiser til Ungarn

Reiser til Ungarn

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Ungarns vennlige befolkning og sentrale beliggenhet i Europa, gjør dette landet til et ideelt turiststed i Øst-Europa. Ungarn byr på den moderne hovedstaden Budapest, hvor man kan benytte seg av de mange kulturelle tilbud. Men landet har også et praktfullt landskap som bør utforskes. Alle de mange, gamle landsbyene, vakre skogene, innsjøene og vinmarkene gjør Ungarn til et attraktivt sted for naturelskere.
Bedøm reisemålet
4,6
(68 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Ungarn

Reiser til Ungarn – filtrér på tema

Balaton

Balatonsjøen er en 600 kvadratmeter stor sjø som ligger 100 kilometer fra Budapest. Området blir mye besøkt, blant annet på grunn av de små strendene og de vakre uberørte naturområdene som finnes ved sjøen.

Budapest

Ungarns hovedstad Budapest er landets sentrum i forhold til kultur. Det er her det skjer. Budapest er preget av vakre bulevarder, grønne parker og imponerende bygninger. Det er ikke for ingenting at byen blir kalt Øst-Europas Paris.

Eger

Den lille byen Eger er kjent for sine vakre, velholdte barokke bygninger, og mange reiser til byen for å se den vakre arkitekturen. Byen er også kjent som stedet der ungarerne bekjempet tyrkerne etter 170 års okkupasjon.

Pécel

Byen Pécs ligger ved de skogkledde Mecsekfjellene i den sydvestlige delen av Ungarn. Området er mest kjent for sine vakre tyrkiske monumenter samt for de fine skinnvarene man kan kjøpe i området.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.