Reiser til Trinidad og Tobago

Reiser til Trinidad og Tobago

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det er stor forskjell på de to øyer i det østlige Karibien. På Trinidad, som er kjent for et av verdens største karneval, De Mas, er det alltid liv, og man beveger seg etter oljetønnenes rytme. På Tobago, hvor det meste av øya er dekket av regnskog, høres jungelens underfundige og mystiske lyder.
Besøker man begge øyene, kan man få alt fra storbyferie i Port-of-Spain på Trinidad til romantiske hvite strender på Tobago.
Bedøm reisemålet
4,5
(28 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Port of Spain

Det er liv og glade dage året rundt i Trinidad og Tobagos hovedstad. Byen har innnbyggere fra alle verdensdeler, og går man igjennom gatene fornemmer man for alvor befolkningens mangfoldighet.. Det årlige karneval er en opplevelse for seg.

Tobago

Tobago er en fanstastisk øy, og et flott sted å dra til hvis man vil slappe av. Langs øyas hvite sandstrender kan man delta i alle former for vannsport, og i regnskogen kan man gå på oppdagelse etter sjeldne dyr og planter.

Trinidad

Når man hører navnet Trinidad, tenker de fleste på bløte calypsorytmer og vuggende hofter, og man blir bestemt ikke skuffet når man besøker øya i det karibiske hav.

Trinidad

Trinidad har bevart sitt koloniale preg og står nesten urørt av de seneste århundrer med sine store hus og brede gater i nesten europeisk stil. Med til sjarmen hører Cubas største kirke og noen gode museer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.