Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Tanzania

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Har man en gang har tenkt på Tanzania, bør man i tilleg tenke på safari. De to ordene henger ikke uten grunn uatskillelig sammen. Landet råder nemlig over noen av verdens mest berømte og storslåtte naturparker, såsom Serengeti og Kilimanjaro, det er fylt med eksotiske dyre- og plantearter. Tanzania ble dannet i 1964, hvor landene Zanzibar og Tanganyika ble smeltet sammen. I dag er landet et velbesøkt reisemål, det hovedsakelig gjestes av vandreentusiaster, fjell- og naturelskere.
Bedøm reisemålet
4,6
(16 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Tanzania

Arusha

I det nordlige Tanzania, for foten av Mount Meru, ligger Arusha, det er turist sentrum nummer ett i Tanzania. Byen har omkring 200.000 innbyggere og er, på grunn av dens sentrale beliggenhet, utgangspunkt for de fleste safarier. Selve byen er en hektisk blanding av slum, moderne byggeri og et fargerikt gateliv.

Dar es Salaam

Fredens havn, som Dar es Salaam betyr, var i 1800-tallet blot en liten søvnig fiskerby, men dette ble drastisk endret i 1891, da tyskene flyttet deres hovedsete til byen. I dag huser metropolen med det lille sentrum over to millioner innbyggere.

Kysten av Tanzania

Hyggelige byer, endeløse hvite sandstrender og de historiske severdigheter lokker hvert år mange turister til den tanzaniske østkyst. Her kan man blant annet besøke Tanga, Mtwara og Bagamoyo, det alle giver et spennende billede av afrikansk kultur.

Mt. Kilimanjaro

Hvert år forsøker 5000 eventyrlystne turister å nå det høyeste punktet på fjellet, Uhuru Peak, og tross det at alle ikke når fjelltoppen, får de seg likevel en naturopplevelse for livet.

Ngorongoro Nasjonalpark

Et av de mest spektakulære naturfenomenene i Tanzania er det fantastiske Ngorongoro-krater. Det gamle vulkankrater, det ligger i den nordvestlige del av Tanzania 180 kilometer vest for Arusha, har en rand, det reiser sig opp til 700 meter over havet. Det går an å se dette når man står på vulkanranden. Man ser en flat slette på 20 kilometer i diameter, det er dekket av skog, sjøer og savanner. I krateret lever cirka 30.000 pattedyr, hvilket giver Ngorongoro en av de høyeste vildt-koncentrationene i Tanzania.

Serengeti Nasjonalpark

Serengeti National Park, det ligger i det nordlige Tanzania, er en av Afrikas mest berømte naturparker. Det skyldes kanskje, at den har verdens største konsentrasjon av storvilt, herunder 1,6 millioner gnuer og 250.000 gaseller.

Zanzibar

Flere forskjellige kulturer og folkeslag lever side om side på krydderienes øy. På øyen blir turister tilbudt et rikt utvalg av herlige ferieopplevelser. Hvite sandstrender, smukke palasser, gamle byer og en variert natur, ikke minst i det omliggende havet.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK