Solferie og badeferie til Sør-Afrika

Solferie og badeferie til Sør-Afrika

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Sør-Afrika er et attraktivt land når det gjelder badeferier. Hit kan du rømme fra den kalde, norske vinteren og kose deg med behagelige temperaturer, soling og bading mens naboene måker innkjørselen der hjemme.

De flotte strendene i Sør-Afrika innbyder til solferie, og her kan du også teste ferdighetene dine på et surfebrett eller beundre fargerike fisk og korallrev under havets overflate. Sol og deilige varmegrader, hvite sandstrender og gode hoteller – hva mer kan man forlange av den perfekte strandferie?

Mange drar på badeferie til Sør-Afrika uten å se stort annet enn kysten, og det er nesten litt synd, for hvis du reiser litt inn i landet vil en hel verden av eventyr åpne seg for deg. Du kan nemlig kombinere en badeferie i Sør-Afrika med safari i noen av de mest dyrerike nasjonalparkene i verden. Her kan du være heldig å se ville dyr som løver, elefanter, leoparder, vannbøfler og nesehorn på nært hold. Med andre ord kan du én dag se de berømte «Big Five» i sine naturlige omgivelser og neste dag fordøye alle inntrykkene mens du slapper av på stranden.

Sør-Afrika er et helt unikt feriemål som kan skilte med både godt klima, supre strender, surfing, snorkling og dykking, safari og utendørsaktiviteter som vandring og camping. Dessuten er det mange som velger å avlegge spennende Cape Town eller Johannesburg et besøk i løpet av ferien.

Når du begynner å planlegge en reise til Sør-Afrika finner du fort ut av hvor mye dette solrike landet egentlig har å tilby alle som kommer dit. Her er det virkelig noe for enhver smak, så enten du og familien ønsker avslapping eller aktiviteter eller begge deler vil ønskene bli oppfylt i dette fantastiske landet.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.