Reiser til Polen

Reiser til Polen

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Polen er et land i utvikling med mye å by på. Dette gjestfrie landet har i kraft av sin geografi og historie både fungert som bro og grenseland mellem Øst- og Vesteuropa. Ønsker man å oppleve hvordan et land gjenskapes fra bunnen, bør man besøge Polen - en mangesidet nasjon av forskjellige religioner og kulturer. Her er alt fra moderne storbyer til landområder hvor hest og kjerre stadig er foretrukket kjøretøy.
Bedøm reisemålet
4,6
(45 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Polen - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Polen.

De Polske Tatrafjellene

I det sydlige Polen ligger Tatrafjellene, som er landets høyeste og mest betagende fjellområde. Vakre innsjøer og bratte, snøkledte tinder minner om Alpene, når man besøker et av Polens største reisemål.

Gdansk

Gdansk er Polens mest interessante by etter Krakow. Den flotte, gamle Hansabyen med den imponerende arven fra fortiden, feirte i 1997 tusen års fødselsdag, som et håndfast tegn på byens historiske viktighet.

Krakow

Krakow er Polens kulturelle sentrum nummer en. Det er i hvert fall det inntrykk som etterlates når turister har besøkt den vakre byen, hvis historie kan spores tilbake til eldre steinalder.

Poznan

Poznan er en av de byer i Polen som minner mest om vestlige byer. Den mer enn 1000 år gamle handelsbyen har en lang historie bak seg. Det var eksempelvis her opprøret mot det kommunistiske styret fant sted i 1956.

Szczecin

Den grønne byen i det vestlige Pommern, Szczecin, er en meget turistvennlig by beliggende i flotte, grønne omgivelser. Selvom byens historiske områder ble ødelagt under 2. verdenskrig, er den allikevel et særdeles velbesøkt reisemål.

Warszawa

Etter 2. verdenskrig hvor 75 prosent av Warszawa ble ødelagt, er hovedstaden blitt grundig gjenoppbygget, slik at den i dag fremstår som en flott og moderne storby med mange historiske severdigheter i behold.

Wroclaw

Polens fjerde største by, Wroclaw, er den økonomiske, kulturelle og intellektuelle hovedstad i det vestlige Schlesien. Den vakre byen med de mange severdigheter, består av 112 broer som forbinder de 12 øyene byen hviler på.

Zakopane

Zakopane - beskrivelse kommer snart.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.