Reiser til Pakistan

Reiser til Pakistan

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
For den uinvidde forbindes Pakistan ofte med vold, muslimsk fundamentalisme og narkotika. Dette bildet av landet er langt fra den fulle sannheten. Pakistan er et av de mest fascinerende og usedvanlige land i verden. Landets natur er storslått, barsk og perfekt for den eventyrlystne. Som fremmed blir man godt tatt i mot og gjerne invitert på middag som et familiemedlem. Så dropp frykten for det ukjente og kast deg ut i en kulturell og menneskelig odysse!
Bedøm reisemålet
5
(1 bedømmelse)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Pakistan - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Pakistan.

Islamabad

Pakistans hovestad Islamabad er landets administrative sentrum. Hvis en vil forlenge sitt visum, blir man nødt til å reise hit. Byen ble, for 50 år siden, bygget på en bar mark. I dag vokser byen raskt og er i ferd med å vokse sammen med byen Rawalpindi.

Karachi

Byen Karachi er Pakistans handelssentrum. Byen har kjøpesentre, store boulevarder og ordentlig storbystemning. Her er endel gammel arkitektur fra den engelske kolonitiden og noen fremragende strender. Den siste tid har byen vært hjemsted for endel konflikter.

Karakorum (Nord-Pakistan)

Karakoram er en fjellkjede høyt i Himalaya. Området er kjent for de mange forskjellige etniske gruppene som bor der. De har hvert deres språk, klesdrakter og kultur og byr deg gjerne inn på besøk når du resier forbi.

Peshawar

Øst for det legendariske Khyberpasset, like ved Afghanistan, ligger denne eksotiske handelsbyen. Fra gamle trehus selges det te fra store blikkbokser og et værbitt ansikt innhyllet i turban vil garantert by deg på en god kopp Chai. I fjellene i nærheten bor det det mange forskjellige pakistanske gruppeperinger som alle kommer til byen for å handle. En tur i den gamle bydelen er som å være i en eventyrbok. Men med Talibanmilitsen i Afghanistan like ved kan Peshawar være et utrygt og utsatt område.

Punjab

Punjab er en frodig provins med masse mennesker. Området gjemmer på massevis av opplevelser. Man kan se gamle bydeler og islamske monumenter. Men det beste er de vennlige og imøtekommende innbyggerne som gjerne inviterer på middag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.